Bootverhuur

Een boot huren in Friesland? Bij De Alde Feanen Bootverhuur te Eernewoude ben je aan het juiste adres. Verhuur van diverse types boten, van sloep tot zeilboot. Profiteer van ons eerlijke uurtarief en de uitstekende service. Alde Feanen Bootverhuur in Friesland is het perfecte startpunt van een onvergetelijke boottocht door het prachtige merengebied van Friesland. Daghuur van 9.00 tot 19.00 uur! In overleg tot 21.00 uur bij huren.  Vissers en vogelaars kunnen in overleg vroeger vertrekken! download: Alde Feanen prijslijstboten 2024huurvoorwaarden boten Een boot of E-bike huren in de periode tussen 31 oktober en 1 maart in overleg telefonisch te reserveren 06 4437 89 89

Maril Sloep huren Alde Feanen

Maril 570 sloep (Max 10 personen)

9.1 gemiddelde beoordeling

Een Maril 570 sloep huren in Friesland bij verhuur Alde Feanen is puur genieten.

Direct reserveren Meer informatie
NIEUW IN ONS AANBOD*****

Maril 625 sloep (Max 10 personen)

9.7 gemiddelde beoordeling

Een Maril 625 sloep huren in Friesland bij verhuur Alde Feanen is puur genieten.

Direct reserveren Meer informatie
Populair! Maril 570 mit Sonnenliegen

Maril 570 sloep met zonnedek (Max 10 personen)

9.7 gemiddelde beoordeling

Lekker onbezorgd relaxen in Friesland op het zonnedek van de Maril 570 sloep!

Direct reserveren Meer informatie
De Maril 570 sloep met verlengde dektent

Maril 570 sloep met verlengde dektent (Max 10 personen)

9.1 gemiddelde beoordeling

Met zijn allen lekker beschut varen in Friesland in de Maril 570 sloep met verlengde dektent.

Direct reserveren Meer informatie
Maril Kampeersloep

Maril 570 kampeersloep (2 slaapplaatsen)

9.3 gemiddelde beoordeling

Algemene informatie Eigenschappen Kampeersloep (2 slaapplaatsen)Zelf beddengoed en eventuele kampeerspullen mee nemen. Periode Hoogseizoen * Laagseizoen 2 uur € 65,- € 60,- 3 uur € 95,-…

Direct reserveren Meer informatie
Varen met een elektrische sloep

d’Oldmarker Elektrische Sloep (Max 6 pers.)

9.4 gemiddelde beoordeling

Algemene informatie Ontdek geruisloos varen in Eernewoude, Friesland! Huur een elektrische sloep en kom genieten van Nationaal Park De Alde Feanen. U heeft de keuze uit…

Direct reserveren Meer informatie

Polyvalk zeilboot

8.6 gemiddelde beoordeling

Algemene informatie Heerlijk zeilen door Nationaal Park De Alde Feanen in Eernewoude met een polyvalk zeilboot? Zeilen naar Grou over de wijde Ee en het Pikmeer.…

Direct reserveren Meer informatie
Toer-/visboot huren Friesland (toervisboot)

Toervisboot (4 tot 6 pers.)

8.4 gemiddelde beoordeling

Algemene informatie toervisboot De stalen toervisboten en de Nicki 420 zijn heel geschikt om het natuurgebied het Nationaal Park De Alde Feanen te ontdekken. Daarnaast zijn…

Direct reserveren Meer informatie
Nicki 420 Visboot huren

Nicki 420 of Verano 425 (Max 6 personen)

9 gemiddelde beoordeling

Algemene informatie De Nicki 420, Verano 425 en de stalen toer-/visboten zijn ideaal om het natuurgebied het Nationaal Park De Alde Feanen te ontdekken. De visser…

Direct reserveren Meer informatie

Bootverhuur Friesland

Een boot huren in Friesland? Bij Alde Feanen bootverhuur te Eernewoude ben je aan het juiste adres. Verhuur van diverse types boten, van sloep tot zeilboot. Profiteer van ons eerlijke uurtarief en de uitstekende service van ons personeel. Bootverhuur Alde Feanen is graag het startpunt van een onvergetelijke boottocht door Friesland.

Zo zijn niet alleen de mogelijkheden divers, maar profiteer je ook van ons eerlijke uurtarief en uitstekende service. Wij zijn graag het startpunt voor een onvergetelijk boottocht door Eernewoude en omstreken.

Geen vaarbewijs nodig

Om te mogen varen met de sloepen van Alde Feanen heb je geen vaarbewijs nodig. Onze sloepen gaan niet sneller dan 20 km/u en hebben lengte van maximaal 5,70 meter.

Boot huren in Friesland op maat

  • Een hele dag of dagdeel varen
  • Daghuur van 9:00 tot 21:00 uur!
  • Aanvullende arrangementen mogelijk bij te boeken

Wil je een advies van onze bootverhuur? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen

Eernewoude: de plek voor bootverhuur in Friesland

Het dorpje Eernewoude is gelegen in het hart van Friesland en het Fries Merengebied. Hierdoor zijn de mogelijkheden tot waterrecreatie uitmuntend te noemen. Diverse vaarroutes zijn vanuit Eernewoude te starten. Ontdek Friesland tijdens een vaartocht langs een aantal authentieke Friese dorpen. Bezoek dorpen als Grou, Sneek en Akkrum en eindig in Terherne waar een bezoek gebracht kan worden aan het Kameleondorp. Zo zie je maar, Alde Feanen Bootverhuur in Friesland is een goed startpunt voor jong en oud!

Uiteraard zijn er nog veel meer routes en mogelijkheden. Bij Alde Feanen Bootverhuur in Friesland staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Schroom daarom niet en vraag of eventuele specifieke wensen mogelijk zijn. Bekijk voor specifieke informatie ook onze verhuurpagina.

Zeilboot huren in Friesland – Een middagje of juist meerdere dagen? Het is mogelijk!

Naast sloepen en visboten verhuurt de Alde Feanen ook zeilboten. Met een polyvalk maak je mooie zeiltochten door Nationaal Park De Alde Feanen en Eernewoude. Vanuit Eernewoude zeil je zo naar Grou, Akkrum, Terherne, Sneek of het Snekermeer. Of wat te denken van een meerdaagse zeiltocht met een dektent over de zeilboot? Het is allemaal mogelijk en zo ontzettend leuk om te doen!

Lees meer over zeilboot huren in Friesland.

De mogelijkheden tot bootverhuur in Friesland zijn divers. Bootverhuur Alde Feanen verhuurt verschillende soorten boten. Te denken valt aan sloepen, valken tot zelfs woonboten. Heb je specifieke wensen neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om jouw specifieke wens mogelijk te maken.


Inspiratie

Enkele leuke bootverhuurarrangementen om over na te denken…

Bootverhuur Eernewoude: Drukte op het terras bij hotel Princenhof in Earnewald.

Sloep huren voor een week

Tip, gekregen van een gast. Huur een sloep voor een week incl. hotelovernachting(en). Vaar bijvoorbeeld een route langs alle Friese meren.

Ontdek deze tip

Elektrische fiets huren

Sloep & elektrische fiets huren

Ga een dag op pad en ontdek De Alde Feanen vanaf een sloep én vervolgens vanaf de fiets. In de ochtend op de boot en middags op de fiets, of juist andersom.

Ontdek deze tip

Nachtvaren door De Alde Feanen

Beleef de Alde Feanen bij nacht!

Met lokale (spook)verhalen en andere wetenswaardigheden over de nacht. Beleef deze twee uur durende onvergetelijke vaartocht met schipper.

Ontdek deze tip