Bootverhuur

Wij zijn open!

Een boot huren in Friesland? Bij bootverhuur De Alde Feanen te Eernewoude ben je aan het juiste adres. Verhuur van diverse types boten, van sloep tot zeilboot. Profiteer van ons eerlijke uurtarief en de uitstekende service. Bootverhuur Alde Feanen is graag het startpunt van een onvergetelijke boottocht door Friesland. Daghuur van 9.00 tot 20.00 uur! In overleg tot 21.00. Vissers en vogelaars kunnen in overleg vroeger vertrekken! download: Prijslijst boten Alde Feanen verhuur 21 verhuurvoorwaarden boot 2021

Maril Sloep huren Alde Feanen

Maril 570 sloep (Max 10 personen)

Een Maril 570 sloep huren in Friesland bij verhuur Alde Feanen is puur genieten. Optioneel met zonnedek & verlengde dektent.

Direct reserveren Meer informatie
Maril 570 mit Sonnenliegen

Maril 570 met zonnedek (Max 10 personen)

Lekker onbezorgd relaxen op het zonnedek! Bij stap 2 zonnedek toevoegen!

Direct reserveren Meer informatie

Maril 570 met verlengde dektent (Max 10 personen)

Met zijn allen beschut onder de verlengde dektent. Bij stap 2 verlengde dektent toevoegen!

Direct reserveren Meer informatie
Maril Kampeersloep

Maril 570 kampeersloep (2 slaapplaatsen)

Kamperen op het water is een ervaring die u niet mag missen! Bij stap 2 kampeersloep toevoegen!

Direct reserveren Meer informatie
Varen met een elektrische sloep

d’Oldmarker Elektrische Sloep (Max 6 personen)

Elektrische sloep huren in Eernewoude? Kom genieten van het geruisloos varen in het Nationaal Park De Alde Feanen.

Direct reserveren Meer informatie

Poly-valk zeilboot

Huur een zeilboot of poly-valk in Eernewoude en laat u verrassen door het prachtige merengebied van Friesland.Ook te huur met dektent.

Direct reserveren Meer informatie
Toer-/visboot huren Friesland

Toer- Visboot (4 tot 6 pers.)

De toer- visboot is een degelijke en stabiele boot. Zeer geschikt om natuurgebied Nationaal Park De Alde Feanen te ontdekken en om te vissen.

Direct reserveren Meer informatie
Nicki 420 Visboot huren

Nicki 420 of Verano 425 (Max 6 personen)

Met de Nicki 420 en Verano 425  kom je als visser op de beste visplekjes van De Alde Feanen. Voor de jeugd (16+) zijn het mooie…

Direct reserveren Meer informatie

Bootverhuur Friesland

Een boot huren in Friesland? Bij Alde Feanen bootverhuur te Eernewoude ben je aan het juiste adres. Verhuur van diverse types boten, van sloep tot zeilboot. Profiteer van ons eerlijke uurtarief en de uitstekende service van ons personeel. Bootverhuur Alde Feanen is graag het startpunt van een onvergetelijke boottocht door Friesland.

Zo zijn niet alleen de mogelijkheden divers maar profiteer je ook van ons eerlijke uurtarief en uitstekende service. Wij zijn graag het startpunt voor een onvergetelijk boottocht door Eernewoude en omstreken.

Geen vaarbewijs nodig

Om te mogen varen met de sloepen van Alde Feanen heb je geen vaarbewijs nodig. Onze sloepen gaan niet sneller dan 20 km/u en hebben lengte van maximaal 5,70 meter.

Boot huren in Friesland op maat

  • Een hele dag of dagdeel varen
  • Daghuur van 9:00 tot 21:00 uur!
  • Aanvullende arrangementen mogelijk bij te boeken

Wil je een advies van onze bootverhuur? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen

Bootverhuur Eernewoude: Bootje huren in Friesland

Het dorpje Eernewoude is gelegen in het hart van Friesland en het Fries Merengebied. Hierdoor zijn de mogelijkheden tot waterrecreatie uitmuntend te noemen. Diverse vaarroutes zijn vanuit Eernewoude te starten. Ontdek Friesland tijdens een vaartocht langs een aantal authentieke Friese dorpen. Bezoek dorpen als Grou, Sneek en Akkrum en eindig in Terherne waar een bezoek gebracht kan worden aan het Kameleondorp. Zo zie je maar, bootverhuur Friesland in Eernewoude is een goed startpunt voor jong en oud!

Uiteraard zijn er nog veel meer routes en mogelijkheden. Bij bootverhuur ‘De Alde Feanen’ in Friesland staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Schroom daarom niet en vraag of eventuele specifieke wensen mogelijk zijn. Bekijk voor specifieke informatie ook onze verhuurpagina.

Zeilboot huren in Friesland – Een middagje of juist meerdere dagen? Het is mogelijk!

Naast sloepen en visboten verhuurt de Alde Feanen ook zeilboten. Met een polyvalk kun je mooie zeiltochten door de Alde Feanen en Eernewoude maken. Vanuit Eernewoude naar Grou, Akkrum, Terherne, Sneek of het Snekermeer zeilen? Of wat te denken van een meerdaagse zeiltocht met een dektent over de zeilboot? Het is mogelijk en zo leuk om te doen!

Lees meer over zeilboot huren in Friesland.

De mogelijkheden tot bootverhuur in Friesland zijn divers. Bootverhuur Alde Feanen verhuurt verschillende soorten boten. Te denken valt aan sloepen, valken tot zelfs woonboten. Heb je specifieke wensen neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om jouw specifieke wens mogelijk te maken.


Inspiratie

Enkele leuke bootverhuurarrangementen om over na te denken…

Bootverhuur Eernewoude: Drukte op het terras bij hotel Princenhof in Earnewald.

Sloep huren voor een week

Tip, gekregen van een gast. Huur een sloep voor een week incl. hotelovernachting(en). Vaar bijvoorbeeld een route langs alle Friese meren.

Ontdek deze tip

Elektrische fiets huren

Sloep & elektrische fiets huren

Ga een dag op pad en ontdek De Alde Feanen vanaf een sloep én vervolgens vanaf de fiets. In de ochtend op de boot en middags op de fiets, of juist andersom.

Ontdek deze tip

Nachtvaren door De Alde Feanen

Beleef de Alde Feanen bij nacht!

Met lokale (spook)verhalen en andere wetenswaardigheden over de nacht. Beleef deze twee uur durende onvergetelijke vaartocht met schipper.

Ontdek deze tip