• Zomer in Eernewoude, Friesland

Poly-valk zeilboot

8.7 gemiddelde beoordeling

Huur een zeilboot of poly-valk in Eernewoude en laat u verrassen door het prachtige merengebied van Friesland.
Ook te huur met dektent.

  Eigenschappen

 • Geschikt voor 6 personen
 • Standaard met buitenboord motor!
 • Rolfok!
 • Maststrijk installatie!
 • Geen vaarbewijs nodig!
 • Pinnen? Ja graag!
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Algemene informatie

Heerlijk zeilen door het nationaal park De Alde Feanen in Eernewoude? Zeilen naar Grou over de wijde Ee en het Pikmeer. U kunt zelfs een zeilboot huren met dektent voor een meerdaagse tocht door Eernewoude en omstreken. Dan is het leuk om te zeilen van Grou, Akkrum, Terherne, Sneekermeer, Sneek etc.

De Poly Valk zeilboot is een heerlijke ruime zeilboot geheel gemaakt van polyester. Het is geschikt voor 5 à 6 personen. De Valk zeilboot staat bekend om haar eenvoudige zeileigenschappen. Dat bekent dus heerlijk ontspannen zeilen in Friesland. De Polyvalk is al jaren de toonaangevende open zeilboot voor zeilscholen en verhuurbedrijven. De Polyvalk onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Zeilboot huren in Eernewoude en ontdek de Alde Feanen!

Ons bedrijf is gesitueerd in hartje Friesland in het prachtige natuurgebied van de Alde Feanen. De recreatiemogelijkheden zijn hierdoor divers voor jong en oud! Bezoek diverse typische Friese steden of breng een bezoek aan het kameleondorp in Terherne. Uiteraard per sloep of ander boot te bereiken. Schroom niet en maak uw specifieke wensen kenbaar, wij denken namelijk graag met u mee!

Een zeilboot huren in Eernewoude bij De Alde Feanen is niet alleen profiteren van ons eerlijke huurtarief. Zo beschikken de zeilboten (polyvalken) over een aantal erg aantrekkelijk kenmerken als gebruiksvriendelijk, praktisch, ruim, sportief en goede zeileigenschappen.

Verhuur zeilboten / polyvalken in Eernewoude

Poly-valk zeilboot huren

Huur eens een Polyvalk zeilboot in Eernewoude en laat u verrassen door het prachtige merengebied van Friesland. Reserveer direct online een zeilboot, zie het tabblad ‘Prijzen’ voor onze prijslijst of informeer bij onze medewerkers over de mogelijkheden om een Polyvalk zeilboot te huren in Eernewoude.

Deze zeilboot staat namelijk bekend z’n eenvoudige zeileigenschappen. Daarnaast is deze ruime zeilboot geschikt voor 5 à 6 personen. Genoeg ruimte dus om samen met een groepje vrienden of als gezin een dagje te gaan zeilen.

Kenmerken van onze Polyvalk zeilboot

Polyvalk met rolfok, mastrijk installatie en buitenboordmotor.

 • Gebruiksvriendelijk
 • Praktisch
 • Ruim
 • Sportief
 • Goede zeileigenschappen

De Polyvalk is al jaren de toonaangevende open zeilboot voor zeilscholen en verhuurbedrijven. De Polyvalk onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Prijzen en beschikbaarheid

PeriodeHoogseizoen *Laagseizoen
4 uur€ 55,-€ 50,-
Per dag€ 75,-€ 60,-
4 dagen **€ 260,-€ 180,-
Midweek (ma t/m vrij )€ 260,-€ 200,-
Week **€ 310,-€ 240,-
* Hoogseizoen: Hemelvaartweekend, Pinksterweekend, juli en augustus.
** Kan op elke dag aanvangen

Wat onze gasten zeggen

Beste Koolhaas, Bedankt voor je beoordeling! Graag tot ziens. Vriendelijk groet, Ulbe Alde Feanen verhuur De heer Koolhaas

Fijne boot waar alles werkt!

We hebben een mooie en werkende valk gehuurd. Goede service en duidelijke uitleg. Er zit alleen geen schot voor het vooronder.

Beste mevrouw M,

Bedankt voor je review.
Graag tot ziens!
Vriendelijke groet ,
Ulbe Alde Feanen verhuur

M

Beste meneer M.

Bedankt voor de goede waardering.

Graag tot ziens!
Vriendelijke groet,
Ulbe

De heer Meijer

Mooie dag varen in het park, Goed onderhouden boot en een Goede verhuurder

Fijn om te horen dat jullie een mooie dag hebben gehad.
Bedankt voor de review.
Graag tot ziens!
Vriendelijke groet, Ulbe Alde Feanen

De heer Jongman

Super geregeld! Fijne service

Erg fijn ontvangen, snelle uitleg en vertrouwen in de klant! Bij afleveren waren er geen problemen, ontzettend attent. Aanrader!

Maud van der Marel