Woonboten

Wij verhuren woonboten en vakantiewoningen in nationaal park de Alde Feanen. De accommodaties, gelegen in een rustige omgeving, bieden veel privacy. Ons aanbod vakantiewoningen en woonboten zijn ideaal voor de watersporter, visser en natuurliefhebber. Een woonboot huren in Friesland, kies voor de Alde Feanen. Zodra u een reservering plaatst nemen we contact op met de eigenaar voor akkoord.| Huurvoorwaarden | Naar de vakantiewoningen

Woonboot Boltsje

Woonboot Boltsje

9.4 gemiddelde beoordeling

Midden in een prachtig groen en waterrijk gebied, aan de rand van nationaal park De Alde Feanen, ligt, direct aan de Wijde Ee, deze compleet uitgeruste…

Direct reserveren Meer informatie

woonboot De Kokel

9 gemiddelde beoordeling

Een schitterende woonboot goed bereikbaar met boot en auto.De woonboot is geschikt voor 4 personen.

Direct reserveren Meer informatie
Woonboot Simmertwirre

Woonboot Simmertwirre

9.3 gemiddelde beoordeling

Simmertwirre is een prachtig gelegen woonboot in de Ulekrite met een wijds uitzicht over de Folkertssloot. Er is een ruime tuin met terras. De sweervolle woonboot…

Direct reserveren Meer informatie
Woonboot Marwille

Woonboot Marwille

9.5 gemiddelde beoordeling

Prachtig gelegen woonboot aan het Siegersdiep. De woonboot is zowel via de weg als over het water goed bereikbaar.

Direct reserveren Meer informatie

Woonboot Jantsje

8.6 gemiddelde beoordeling

Gelijkvloerse chalet prachtig gelegenaan het Siegersdiep. Ruime erf, waar ook de auto geparkeerd kan worden. Woonkamer, openkeuken met vaatwasser, wc, douche en twee 2 persoonsslaapkamer.

Direct reserveren Meer informatie
Woonboot Smidsfinne

Woonboot Smidsfinne

De Smidsfinne is een prachtig gelegen complete woonboot. De woonboot is zowel via de weg als over het water goed te bereiken. De auto kunt u…

Direct reserveren Meer informatie

Woonboot De Wulp

De Wulp is een woonboot gelegen op het einde van de Ulekrite en kijkt uit over de Sannemar. De woonboot is in 2018 volledig gerenoveerd.  

Direct reserveren Meer informatie

Woonboot huren

Heeft u al eens ervaren hoe het is om in een woonboot te overnachten? Bij Alde Feanen Verhuur kunt u een woonboot huren op unieke plekken in de ongerepte natuur van Friesland. Op het water van het nationale park De Alde Feanen bij Eernewoude. Het wonen en leven op een woonboot is een unieke ervaring. De ruimte van een normale woning en het knusse van een boot.

Woonboot Friesland

Onze woonboten zijn gelegen in het hart van Friesland. Nationaal Park de Alde Feanen is een waterrijk gebied waar de natuur nog heel puur is. Ook wordt er aan watersport gedaan zoals surfen en bezoeken zeilboten dit natuurgebied regelmatig.

Verhuurbedrijf Alde Feanen is gevestigd in het pittoreske dorp Earnewâld. Gelegen direct aan het nationaal park. We kennen het natuurgebied dan ook op ons duimpje én delen graag de leukste en mooiste plekjes om te bezoeken. Huur een woonboot bij de Alde Feanen en combineer uw verblijf met een sloeptocht om de ongerepte natuur van De Alde Feanen of één van de vele andere wateren van die Friesland rijk is.

Woonboot huren bij de Alde Feanen

Heeft u vragen over één van onze verhuurmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

  • Scherpe prijzen
  • 11 woonboten
  • Persoonlijk advies
  • Centraal in Friesland
  • Unieke verhuurmogelijkheden