Vakantiehuizen

Wilt u een vakantiewoning in Friesland huren? Wij verhuren vakantiewoningen en woonboten in de Alde Feanen, een nationaal park gelegen in Eernewoude. De vakantiewoningen liggen in een rustige omgeving. Ideaal voor de watersporter, visser en natuurliefhebber. Zodra u een reservering plaatst nemen we contact op met de eigenaar voor akkoord. | Huurvoorwaarden | Naar de woonboten

Vakantiewoning ItWiid250

8.8 gemiddelde beoordeling

Gelegen op één van de mooiste plekken van Buitenplaats It Wiid, op een ruime kavel met twee aanlegsteigers en prachtig uitzicht. (4 seizoenen)

Direct reserveren Meer informatie

Wetterbungalow 223

8.3 gemiddelde beoordeling

Algemene informatie De Wetterbungalow 223 is een vrijstaande bungalow met een oppervlakte van circa 80 m2. Het ligt in het ahrt van Friesland, in Earnewâld. U…

Direct reserveren Meer informatie

Wiid bungalow 274

10 gemiddelde beoordeling

“Wâld & Wetter”  Vakantiehuis Wiid 274 (max 8 personen) – luxe – aan vaarwater – vrijstaand -vakantiewoning Prachtig gelegen in het hart van Friesland, in natuurgebied…

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiewoning ’t Protternêst

10 gemiddelde beoordeling

Vakantiehuis ’t Protternêst aan de rand van het Nationaal Park de Âlde Feanen en vlakbij Leeuwarden! (4 seizoenen)

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis De Kruiswater

8.5 gemiddelde beoordeling

Fraai gelegen vakantiehuis aan het Prinses Margrietkanaal bij Warten op 10 km van Leeuwarden. (4 seizoenen)

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis Margriet

8.2 gemiddelde beoordeling

Vakantiewoning Margriet is een schitterend gelegen vakantiewoning tegenover Hotel Prinsenhof. Met zeer grote tuin, rondom terras en verschillende aanlegsteigers.

Direct reserveren Meer informatie

It Kliphûs

9 gemiddelde beoordeling

Vakantie appartement It KlipHûs Tweepersoons gastenverblijf Heerlijk tot rust komen in de natuur op een bijzonder plekje.Romantisch overnachten in Nationaal Park de Alde Feanen    

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis It Foarhûs

Vakantiehuis It Foarhûs is landelijk gelegen in het nationaal park de Alde Feanen.(4 seizoenen)

Direct reserveren Meer informatie

Carpe Diem Friesland

Nieuw op de site! Vakantie vieren in Friesland? Kom naar Carpe Diem Friesland in Earnewâld.  Boek dan het ruime vakantieappartement met eigen terras, eigen ingang en…

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis Nije Moed

Vakantiehuis Nije Moed bestaat uit twee huizen: Nije Moed, het hoofdhuis, en Lyts Begjin, het bijhuisje. Het is uniek gelegen middenin het vennengebied van Nationaal Park Alde…

Direct reserveren Meer informatie
Vakantiewoningen aan het water: Titania

Vakantiehuis Titania

Titania is uniek gelegen in het nationaal park de Alde Feanen. het ligt op de hoek van een eilandje vlakbij Eernewoude direct aan de Sânemar.

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis Visarend

Visarend is een schitterend vakantiehuis gelegen aan het water, met zicht op Earnewald.

Direct reserveren Meer informatie
Vakantiewoningen aan het water: La Casita (1)

Vakantiehuis La Casita

8.8 gemiddelde beoordeling

Midden in een prachtig groen en waterrijk gebied, aan de rand van nationaal park De Alde Feanen, ligt de charmante, rietgedekte vakantiewoning “La Casita”.

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis ’t Swellenêst

Een prachtig gelegen vakantiewoning, aan de Foaste five inham aan de Folkertssloot.

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis Arendswoud

Gelijkvloerse woning prachtig gelegen.” in een baai aan het Zandmeer. Het ruime erf en terras op het zuiden hebben veel privacy.

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis Marijke

Marijke is een schitterende vakantiewoning gelegen aan de Folkertssloot. Rondom heeft deze woning een terras en een ruim erf.

Direct reserveren Meer informatie
Vakantiehuis Friesland 211

Friesland 221 in Eernewoude

Deze sfeervol ingerichte vrijstaande vakantiewoning ligt in het hart van het Friese merengebied, in Earnewâld (Eernewoude). Door de vrije ligging van het vakantiehuis en de ruime…

Direct reserveren Meer informatie
Vakantiehuis Wetterbungalow 224

Wetterbungalow 224

Vakantiewoning huren Friesland? Wetterbungalow Selûde (Huis 224 Buitenplaats It Wiid).

Direct reserveren Meer informatie

Vakantiehuis Wellness aan het water 262

Luxe, vrijstaande vakantiehuis gelegen in het hart van het Friese merengebied, in Earnewâld (Eernewoude).

Direct reserveren Meer informatie
groepshuis de Kern

Groepsaccommodatie De Kern

Vakantiehuis De Kern  Gelegen midden in Nationaal Park de Alde Feanen, bij het water de Lytse Mar is de groepsaccommodatie De Kern te vinden.Deze groepsaccommodatie is…

Direct reserveren Meer informatie

It Wyldlân

8 gemiddelde beoordeling

Uniek gelegen midden in het watersportgebied nationaal park De Alde Feanen is dit familiehuis alleen over water bereikbaar met Uw eigen(zelf gehuurde) boot.

Direct reserveren Meer informatie

Unieke vakantiehuizen in Friesland

Waar veel vakantiehuizen tegenwoordig veel op vakantieparken liggen, zijn de huizen van Alde Feanen Verhuur bijna allemaal eigendom van particulieren. De vakantiehuizen worden via ons verhuurd, waarmee wij een uniek aanbod hebben aan vakantiehuizen in Friesland. Alle woningen zijn gelegen in of nabij Nationaalpark De Alde Feanen bij het pittoreske dorp Earnewâld.


Vakantiewoning Friesland

Alde Feanen verhuurt vakantiewoningen in Friesland. Deze zijn gelegen aan de wateren: Ulekrite, Folkertsloot, Zandmeer, It Wiid, Pikmeer en de Wijde Ee. Allen gelegen in Eernewoude & Grou, Friesland.

Bekijk de aanbiedingen op onze site. Verhuurbedrijf De Alde Feanen te Friesland biedt unieke vakantiewoningen aan in hartje Friesland. Deze vakantiewoningen zijn gelegen in natuurpark De Alde Feanen e.o.. Water, natuur en karakteristieke dorpen en steden waar Friesland zo bekend om staat zijn binnen handbereik.

Vakantiewoning huren bij de Alde Feanen

Heeft u vragen over één van onze verhuurmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

  • Scherpe prijzen
  • 21 vakantiewoningen
  • 10 woonboten
  • Persoonlijk advies
  • Centraal in Friesland
  • Unieke verhuurmogelijkheden


Ligging aan het water

Bijna alle vakantiehuizen liggen aan het water en hebben dan ook allemaal een eigen aanlegsteiger. Boek je een vakantie in één van deze huizen? Een perfecte aanvulling op deze vakantie is om een sloep of zeilboot te huren. Je kunt dan genieten van de prachtige natuur van Nationaalpark De Alde Feanen vanaf het water. Een mooiere plek om van deze natuur te genieten is er niet.

Vakantiehuizen met boot

Met dat bijna alle vakantiehuizen aan het water liggen en een eigen aanlegsteiger hebben zijn ze uitermate geschikt om te huren, samen met een boot. Alde Feanen verhuurd ook sloepen en zeilboten. Een combinatie van een vakantiehuis en de boot huren is dan ook goed mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden om een vakantiehuis met boot te huren.

Het hart van Friesland

Het in de zomer toeristische maar ook pittoreske dorpje Eernewoude is gelegen in het hart van Friesland. Met een ligging precies tussen Leeuwarden, Drachten en Grou bevindt Eernewoude zich centraal in Friesland. Het is daarom ook een perfecte uitvalsbasis om leuke uitstapjes te maken in deze mooie provincie.

Unieke vakantiehuizen in Eernewoude e.o.

Zoals gezegd ligt het watersportdorp Eernewoude (Earnewâld) in het hart van Friesland. Al onze vakantiehuizen liggen buiten het dorp en aan of vlakbij het water van het prachtige natuurgebied Alde Feanen.