Zeilboot huren in Friesland?

Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland en huur vandaag nog een zeilboot in Friesland. Heerlijk zeilen naar Akkrum, Terherne, Sneek of Grou over de wijde Ee en het Pikmeer. Het is ook mogelijk om met dektent te huren voor een meerdaagse tocht door Friesland.

Zeilboot huren in Friesland en ontdek de Alde Feanen!

Zeilboot verhuur Alde Feanen is gesitueerd in hartje Friesland in het prachtige natuurgebied van de Alde Feanen. De recreatiemogelijkheden zijn hierdoor divers voor jong en oud! Bezoek diverse typische Friese steden of breng een bezoek aan het Kameleondorp in Terherne. Uiteraard per zeilboot of ander boot te bereiken. Schroom niet en maak uw specifieke wensen kenbaar, wij denken namelijk graag met u mee!

Een zeilboot huren in Friesland bij De Alde Feanen is niet alleen profiteren van ons eerlijke huurtarief. Zo beschikken de zeilboten (polyvalken) over een aantal erg aantrekkelijk kenmerken als gebruiksvriendelijk, praktisch, ruim, sportief en goede zeileigenschappen.

Kenmerken polyvalk

  • Gebruiksvriendelijke
  • Praktisch
  • Ruim
  • Sportief
  • Goede zeileigenschappen

De Polyvalk is al jaren de toonaangevende open zeilboot voor zeilscholen en verhuurbedrijven. De Polyvalk onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Polyvalk / Zeilboot verhuur in Friesland

Huur eens een zeilboot of polyvalk in Eernewoude en laat u verrassen door het prachtige merengebied van Friesland. Reserveer direct online een zeilboot, bekijk onze prijslijst of informeer bij onze medewerkers over de mogelijkheden om een zeilboot of polyvalk te huren in Eernewoude.