Valk huren Friesland

Polyvalk zeilboot huren in Friesland?

Onbezorgd genieten van het natuurschoon in Friesland? Met het huren van een Valk is succes gegarandeerd. Niet alleen staat een Valk bekend om haar eenvoudige bediening maar zijn de mogelijkheden ook divers. Zo kunt u ook een Valk huren met buitenboordmotor en dektent. Hierdoor behoort een meerdaagse vaartocht door Friesland ook tot de mogelijkheden.

Stabiele polyvalk voor zes personen

De valken van Alde Feanen zijn zeer ruime en stabiele zeilboten. Een polyvalk biedt plaats voor maar liefst zes volwassenen. Een polyvalk is gebruiksvriendelijk, sportief, ruim en heeft goede vaareigenschappen. Profiteer van onze scherpe prijzen en huur een polyvalk bij Alde Feanen.

Valk huren Friesland? Verhuurbedrijf De Alde Feanen

Wij zijn gevestigd te Eernewoude en liggen daardoor in het hartje van Friesland. Met het nationaal Park de Alde Feanen binnen handbereik kunt u met uw Valk optimaal genieten van al het natuurschoon wat Friesland u biedt. Uiteraard is ook een uitstapje naar Sneek of andere steden in Friesland snel gemaakt.

Verhuurbedrijf de Alde Feanen denkt met u mee. Heeft u daarom specifieke wensen omtrent het huren van een Valk? Neem contact met ons op. Wij laten uw wens graag in vervulling gaan. Voor meer informatie over de Valken die wij verhuren kunt u ook onze specifieke verhuurpagina bezoeken. Graag tot ziens!