Sloep huren Eernewoude

Wilt u genieten van een ontspannen dag op het water in het hart van Friesland? Bij ons in Eernewoude kunt u verschillende comfortabele sloepen huren voor een heerlijke vaarervaring. Geniet van de prachtige natuur van het Friese water en reserveer vandaag nog uw eigen sloep! Neem bijvoorbeeld onze Maril 570 sloep, die staat garant voor veel comfort en uitstekende vaareigenschappen. Met ruimte voor 8 volwassenen in de grote kuip, biedt deze sloep alle ruimte voor een gezellige dag op het water. De stille en betrouwbare dieselmotor zorgt voor zorgeloos vaarplezier. U bedient de sloep eenvoudig met het stuurwiel. Kom dus een sloep huren in Eernewoude en beleef een onvergetelijke dag op het water!

Sloep huren Eernewoude en ontdek de Alde Feanen!

Tip! Maak vanuit Eernewoude met een van onze sloepen een dagtocht door de grachten van Leeuwarden, de culturele hoofdstad 2018 van Europa.

Daghuur van een sloep is tot 21.00 uur!

Bootverhuurbedrijf Alde Feanen is gevestigd in hartje Friesland. Wij verhuren onze sloepen vanuit het watersportdorp Eernewoude, midden in het prachtige natuurgebied van Nationaal Park De Alde Feanen. Omdat Eernewoude zo centraal ligt, kunt u vanaf het water bij ons alle kanten op. De recreatiemogelijkheden zijn daardoor divers voor jong en oud! U kunt bijvoorbeeld diverse typische Friese steden of een bezoek brengen aan het Kameleondorp in Terherne. Al deze locaties zijn uiteraard per sloep of ander boot te bereiken. Schroom dus niet en maak uw specifieke wensen kenbaar, bij Bootverhuurbedrijf Alde Feanen denken we namelijk graag met u mee!

Een sloep huren in Eernewoude bij De Alde Feanen is dus puur genieten. Zo beschikken de door ons verhuurde sloepen over een hoge mate van comfort en zijn al onze sloepen eenvoudig te bedienen.

Maril Kampeersloep

Vraag ook eens naar onze kampeersloepen met verlengde buiskap en een zonnedek.

Enkele mogelijkheden voor sloep verhuur

Maril Sloep huren Alde Feanen

Maril 570 sloep

Stap in onze Maril-sloep. Dit is één van onze populairste ‘verhuursloeps’ en geschikt voor max. 10 personen. Te huur van 9:00 tot 20:00.

Vanaf € 100,- per dag.

Elektrische sloep huren

Elektrische sloep

Geruisloos varen door Nationaal Park De Alde Feanen? Stap dan in een van onze volledig elektrische e-sloepen. Geschikt voor max. 6 personen.

Vanaf € 100,- per dag.

Polyvalk Zeilboot huren

Poly-valk zeilboot

Wilt u puur-natuur genieten van de schitterende omgeving? Huur dan bij ons een poly-valk zeilboot! Geschikt voor max. 6 personen.

Vanaf € 60,- per dag.

Bekijk hier ons volledige aanbod bootverhuur.

Sloeparrangementen vanuit Eernewoude

De Alde Feanen biedt diverse sloeparrangementen aan. Bij onze sloep verhuur heeft u de keuze tussen zowel dagarrangementen als meerdaagse sloeparrangementen. Bovendien kunt u deze arrangementen eenvoudig met een dagje extra uitbreiden.

Staat het door u gewenste arrangement er toch niet bij? Neem dan contact met ons op voor een arrangement op maat. De arrangementen zijn ook geschikt voor grote groepen (vraag vrijblijvend naar de prijs).

Arrangementen vanuit Eernewoude »

Beleef de Alde Feanen bij nacht!

Vaar twee uur met schipper in het donker. Bij deze vaartocht vermaakt onze schipper u met lokale (spook)verhalen en wetenswaardigheden. Dat wordt zeker een onvergetelijke belevenis.

Sloep verhuur voor een dagtocht

Vanuit Eernewoude kunt u mooie dagtochten maken over de wateren in Friesland. Vaar bijvoorbeeld naar Leeuwarden voor een tocht door de grachten van de culturele hoofdstad van Europa in 2018.

Een dagtocht naar Grou, Sneek of Drachten behoort bij onze sloep verhuur ook zeker tot de mogelijkheden. Bij een dagtocht hoeft u namelijk de sloep bovendien pas om uiterlijk 21:00 uur terug te brengen.

Maril sloep huren in Eernewoude