Dagtocht net Meril sloep een aangename ervaring

Besturen van de boot geen probleem, maar met aan- en afmeren is het even wennen.
De bediening is klantvriendelijk maar het is niet makkelijk om de de Venen de weg te vinden.
Maar als je de tijd hebt heeft dat ook zijn charmes.
Voor herhaling vatbaar

Hartstikke leuk

Fijne service, prachtige omgeving en echt prima boot om een dagje mee rond te varen. Ook goed advies welke vaar routes geschikt waren voor dit bootje en het weer. We komen graag nog eens terug!

Geweldig

Natuurlijk heeft het prachtige weer er aan toe bijgedragen. De locatie en de inrichting waren boven verwachtingen. En als je van water en natuur houdt is er geen beter plekje te vinden.

Prima, sympathieke ontvangst. Goede voorlichting vooraf. Eenvoudige procedure. Fantastisch sloepje. Voor herhaling vatbaar!

De elektrische sloep is de ideale boot voor de Alde Feanen. Stil, goed manoeuvreerbaar, Comfortabele zitplaatsen. Wij waren met z’n tweeën, maar er is plaats voor meer. De kap is praktisch; schuilen wanner het even regent, in de schaduw wanneer de zon erg fel is.
Heerlijk rustig met een gangetje van 6 km/u (sowieso het maximum in de Alde Feanen!) van de natuur genieten. Dit is geen boot voor mensen die graag veel golven en veel geluid maken. Dat moet je op de Alde Feanen ook niet willen. Sterker, nog het mag niet! Wat meer handhaving op dat punt zou geen kwaad kunnen…

Hartelijkheid en meedenken staan hoog

Begin juni hebben wij la casita gehuurd…wij hebben genoten van het huis ,de ruimte er om heen, de vele weidevogels die we gespot hebben. En jawel de zeearend! We hebben 2 dagen een sloep gehuurd waar we enorm van genoten hebben. Gewoon in 1 woord een geweldige vakantie en een ervaring rijker.

Prima

Een geweldige dag gehad met jullie sloep

Geweldig

Fijne boot die goed bestuurbaar is.

Zeer klantvriendelijk bedrijf met een gedreven service verlenende eigenaar

Je reserveert een boot ( ik moet zeggen de website is informatief en een mooie presentatie van het bedrijf) en je kunt meteen online boeken wat perfect werkt.
Wat betreft het gebied dat je gaat bevaren: te veel van hetzelfde en te brede en grote water oppervlakken, ik zelf ben meer een liefhebber van rustige kleine kreekjes ( zoals bij ons in de Biesbosch ) maar goed al met al kun je er met gemak zo’n 5 uur doorbrengen ( als je niet te veel terrasjes pikt en route zeg maar) of je moet er echt voor kiezen buiten de Alde te gaan varen naar Leeuwarden of zo dan ben je natuurlijk wel een stuk langer onderweg , wat wij niet gedaan hebben. Maar al met al een leuke ervaring. De boten zijn van prima kwaliteit en bijkomende kosten voor brandstof zijn zeer redelijk te noemen.

Wat oudere boten, maar prima nog. Aardige mensen

Genieten & ontspannen

Lekker genoten van een dagje varen met een sloep. De huurperiode van een dag (van 9uur tot 20uur) is ruim voldoende om een mooie uitgebreide route te kunnen varen.

Erg goed.

Erg goede service. Elektrische sloep was top, en tegen een goede prijs. Zeker een aanrader!

Mooie schone sloep

Meerdere keren een sloep gehuurd in juni 2021.
Ulbe en het personeel zijn altijd vriendelijk.
Duidelijke uitleg over de werking van de sloep en hoe je de kap open- dicht maakt
De sloep wordt schoon meegegeven en is voorzien van alles wat je nodig hebt.

Wij gaan zeker nog vaker een sloep huren bij Alde Feanen en Ulbe.

Groet Gertjan uit Rijssen

Flexibel, deskundig en vriendelijk

Gedurende 1 dag een sloep gehuurd. Wij hadden ook een Valk gehuurd, maar helaas windstil. Snel geregeld. Al ‘s avonds opgehaald en bij het huisje in it Wiid gelegd. De volgende ochtend vroeg op pad. De service van Alde Feanen is uitstekend. Vriendelijk en Flexibel. Kortom, bij een eventueel volgend bezoek weer bij deze verhuurder een boot.

Fijne boot en uitstekende uitleg

Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen. Alles verliep vlotjes en duidelijk en we konden snel het water op. Na een dag varen werden we weer vriendelijk ontvangen. De boot voldoet zeker voor een rustig dagje varen door het prachtige natuurgebied.