Een zeer comfortabele en praktisch ingerichte vakantiewoning

Met onze Hobies (trapkano’s) hebben we een weekend gevist in de wateren rond de Alde Feanen. Aan de rand van de tuin van vakantiewonning 223 waar wij verbleven, was een steiger waar we de trapkano’s konden aanmeren. Via een kort kanaal konden we het Wiid opvaren. De visvangst viel helaas tegen. Het weer was te mooi voor het vissen op snoek in het weekend dat wij er waren.
De wegen in het park vind ik erg smal. Auto’s kunnen elkaar alleen passeren ter hoogte van een stukje verbreding. Aangezien we met 2 auto’s waren, ervaarden we het als ongemakkelijk dat er maar plaats is voor één auto bij de vakantiewoning.
De vakantiewoning 223 vonden we zeer comfortabel en compleet ingericht. Uitstekende bedden en ook de verdere meubilering en inrichting is zeer compleet. Verder kunnen vanuit het bungalowpark wandelingen gemaakt worden in het prachtige omliggende natuurgebied.

Goede enthousiaste service met goed materiaal.

Wij hebben op 9 en 10 oktober een bootje gehuurd. Was een hele mooie belevenis in het schitterende en grote natuurgebied de Alde Feanen. Veel van de natuur in de wijde omgeving kunnen genieten.

12 dagen best genieten

Het huis is groot en voorziet in al je benodigdheden voor een leuk verblijf. 2 wat mindere punten: de ramen kunnen niet open, dus frisse lucht binnen laten moet met de deur(en) open. Het huis staat aan het kanaal en binnen lijkt het dan ook op een ‘dijkwoning’ want het staat best een beetje scheef, dit merk je in je bed en aan tafel, de stoelen op wieltjes rollen dan wat weg, ook als je er op zit. Maar heerlijk op de bank naar de boten kunnen kijken.

hele mooie ligplaats ,en genieten van de mooie natuur van Earnewoude ,

Woonboot Jantje heeft een hele mooie ligplaat ,in het Siegersdjip ,je kijk van uit de woonboot dierecht over het water over ,auto op eigen terrein,
Prachtige wandelroutes en fiets routes ,in het dorp een hele mooie jachthaven , met alle voorzieningen
diverse restaurants ,eetcafe en hotel Prinsenhof ,en Supermarkt.
Boten verhuur ,zoals sloepen -zeilboten -en fietsen,
Aan bevolen voor iedere watersporter en genieten van alles wat Earnewoude bied,

Geweldige vakantie gehad.

Al meer dan 10 jaar huren wij de Simmertwirre. De boot is ruim, heel huiselijk ingericht. Boeken, spelletjes aanwezig. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. Alles zit erop en eraan. Prachtige grote tuin met overal zithoekjes gemaakt. Elke keer als we daar komen is het weer een feestje. De eigenaresse verandert veel van aankleding en het is altijd spannend om te zien hoe het interieur verandert. Prachtig uitzicht vanuit de kamer en keuken. Stilte en rust. Voor ons een plek om steeds terug te komen en ons hoofd leeg te maken. Service is uitmuntend.

Prima

Geweldig huis mooi park

Prachtige locatie!

Het is een prachtige plek, mooi afgelegen en rustig. Extra leuk is dat het huis dicht aan het kanaal ligt zodat je vanuit je huis leuk bootjes kunt kijken. Rondom het huis is een groot grasveld en meer dan voldoende voor recreatie. Ook heel aardig was het welkomstpakketjes met o.a. afwasmiddel, doekjes enz.
Omdat het huis (helaas) is verzakt is en de vloeren daarom wat scheef lopen, moet je even wennen aan het “zeebenen-gevoel”, voor ons geen enkel probleem, wij vonden het wel grappig. De contactpersonen van het verhuurbedrijf zijn ontzettend vriendelijk.
Kortom, een zeer geslaagde vakantie en voor herhaling vatbaar!

Fijn en gerieflijk huisje en zeer goed uitgerust.

We zijn nu voor het 2e jaar in september 2 weken in dit huisje geweest . Het is echt een heerlijk huisjes waarin alles aanwezig is.
Ook de ligging van de tuin is uitstekend bijna altijd een zonnig plekje te vinden. Fijn is ook dat het huisje overal muggen horren heeft , hetgeen in dit gebied geen overbodige luxe is.
We gaan er zeker nog een keer naar toe.

Peter van Strijbos

Een topweekend varen & kamperen

We hebben een kampeersloep gehuurd om een paar dagen te varen op – en slapen langs de Friese meren. Één dagje met vrienden (met tentje) en 2 dagen samen.
Natuurlijk zijn het prachtige Friesland en het weer ook bepalende factoren, maar het weekend was ook zeer geslaagd vanwege de fijne sloep en de vriendelijke Ulbe! Voor nu en nog eens!

Super geregeld! Fijne service

Erg fijn ontvangen, snelle uitleg en vertrouwen in de klant! Bij afleveren waren er geen problemen, ontzettend attent. Aanrader!

Superfijn

Electrische sloep gehuurd alles was prima in orde mooie luxe sloep meegekregen met heerlijke kussens erin.Goede uitleg dus heerlijke middag met de kinderen gehad.