Klantvriendelijk, goede service!!

Ervaring La Casita: We hebben genoten in huisje La Casita, Een prachtis huisje van alle gemakken voorzien, met een fantastisch uitzicht op het water!
Genieten van de voorbijvarende boten, vissen vanuit de tuin, mooie fietsroutes in de omgeving. Kortom voor herhaling vatbaar!!

Een sociale ervaring met veel interactie met mede vaarders.

De Alde Feanen is een mooi vaargebied, waar je binnen een dag naar verschillende mooie plaatsjes en eilandjes in de meren kan varen.
Daarnaast gezellig met vrienden en familie een gezellig en onbezonnen kan genieten van het prachtige landschap.

Een heerlijke sloep met prima service

Een heerlijke dag varen op de Friese meren en kanalen eindigde bijna in mineur. Een te vriendelijke brugwachter in warten vond om 19.01 tijd om de tent te sluiten. Dit betekende voor is te laat terug en 2 uur extra varen. Even contact gezocht en een iets kortere route gekregen. Geen onvertogen woord en een vriendelijk ontvangst bij aankomst. Top.

Prima sloep

Voor de tweede keer sloep gehuurd met zonnedak. Fijn dat je niet om 1700 of 1800 uur terug hoeft te zijn. Geeft relaxer gevoel dat je ook in de avond kan genieten van de sloep en het mooie Friese landschap met de meren! Dus wederom een fantastische dag gehad

Prachtige sloepentocht.

We hebben Alde Feanen via internet gevonden en gereserveerd. Bij aankomst werden we correct en vriendelijk op weg geholpen. Wij hadden een elektrische sloep, waar mee we een heel prettige dag in een mooie omgeving beleefden. (zeearend en ijsvogel gespot.)

lekker rustig

Door de eletrische moter lekker stil en heel rustig en lang kunnen varen
En ook nog heel mooi weer.

We werden heel plezierig ontvangen en de gehuurde sloep was mooi ruim en stabiel. lekker gevaren in de prachtige omgeving. We hebben een erg mooie dag gehad.

Heerlijke dag!

Prachtige omgeving, fijne sloep (we hebben ter plekke een sloep gehuurd ipv de toervis boot) en vriendelijke , goede service!

Lekker dobberen zonder mopperen

We hadden natuurlijk erg mooi weer gelukkig. Maar de boot zelf en de service hielpen ook erg mee om de dag wat leuker te maken.

geweldige ervaring

Met goed weer een heerlijke dag gehad Een fijne sloep -goede uitleg-En erg vriendelijke mensen dus echt TOPPIE Henk en Gonny Apeldoorn.

Prima sloep!

Fijne sloep! Alleen was ons niet helemaal duidelijk hoelang de sloep nog kon varen voordat de accu leeg was.
Helaas was dit niet duidelijk uitgelegd.
Verder was dit natuurgebied prachtig en hebben we ontzettend genoten!

Zeer positieve ervaring geweest

Wij hebben een kampeer sloep gehuurd bij Ulbe, dit was een fantastische ervaring om met deze kampeer sloep in dit heel mooi gebied (alde feanen) door te brengen.
Ulbe en Mieke hebben ons prima voorgelicht en geholpen.
Zeker een aanbeveling!

Hartelijke ontvangst en ondersteuning bij onze eerste ‘vaarkunsten’!!

Het uitje met sloep wat wij in 2020 cadeau kregen, hebben wij ivm Corona in goed overleg, zonder problemen verplaatst naar eind augustus 2021. Bij aankomst konden wij door het slechte weer die dag ons uitje verplaatsen naar de volgende dag.
Met 0 vaarervaring kregen wij na een korte uitleg en een stukje meevaren met Dhr Ulbe het vertrouwen om met de boot op stap te gaan.
Gaandeweg zijn wij in het natuurgebied Aldefaenen gaan varen, met uiteraard een hele duidelijke ‘routekaart’. Kortom: een prachtige ervaring die wij eenieder van harte kunnen aanbevelen!!