Vakantiewoning aan het water

Verhuur en bemiddeling De Alde Feanen heeft diverse karakteristieke vakantiewoningen aan het water te huur. Niet alleen liggen deze woningen aan het water maar staan deze woningen ook middenin het Nationaal park De Alde Feanen. Het is de ideale plek voor mensen die willen genieten van rust en de unieke Friese natuur.

Opzoek naar vakantiewoningen aan het water? Bekijk het overzicht van woningen die via Alde Feanen worden aangeboden. Wij bieden diverse, unieke locaties aan het water aan tegen een eerlijke prijs. Uiteraard mag u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze.

Vakantiewoningen in Eernewoude

Wij hebben meer dan vakantiewoningen aan het water. Kiest u namelijk voor veel gezelligheid en meer faciliteiten zoals een restaurant op loopafstand? Dan is de Wetterbungalow een goede optie. Ook deze vakantiewoning staat aan het water maar bevindt zich op een ruim opgezet recreatiepark voorzien van diverse gemakken voor jong en oud. Vanzelfsprekend biedt deze vakantiewoning ook mogelijkheden tot het aanleggen van een boot.

Nationaal Park De Alde Feanen

De Alde Feanen is een waterrijk, laagveen gebied dat bekend staat om zijn grote vogel- en plantenrijkom. Verhuur en bemiddeling de Alde Feanen heeft diverse vakantiewoningen in Friesland in het assortiment gelegen middenin dit prachtige natuurgebied.

Bekijk al onze vakantiewoningen