Vakantiewoningen aan het water

Wie wil dat nu niet, een vakantiehuisje aan het water. De Alde Feanen Verhuur en Bemiddeling heeft diverse karakteristieke vakantiewoningen aan het water te huur. Niet alleen liggen deze vakantiewoningen aan het water, maar ze staan ook middenin het Nationaal Park De Alde Feanen. Dit is dé ideale vakantieplek voor mensen die willen genieten van de rust en ruimte van dit unieke stuk Friese natuur.

Bent u op zoek naar vakantiewoningen die aan het water staan? Bekijk dan het overzicht van vakantiewoningen die via de Alde Feanen Verhuur en Bemiddeling op deze website worden aangeboden. Wij bieden diverse unieke vakantiehuisjes, woonboten en vakantiewoningen aan het water aan tegen een eerlijke, scherpe prijs. Uiteraard mag u ook vrijblijvend contact met ons opnemen, dan helpen we u graag met het maken van uw keuze.

Vakantiehuis aan het water

Als u een vakantiewoning aan het water huurt bij De Alde Feanen Verhuur en Bemiddeling dan krijgt u meer dan alleen vakantiehuis aan het water. Al onze vakantiewoningen liggen dichtbij pittoreske dorpjes, zoals Eernewoude, Oudega, Wartena en Grou. En daarmee kiest u ook voor veel vakantiegezelligheid aan het water en meer vakantiefaciliteiten.

Zoekt u bijvoorbeeld een vakantiehuis aan het water met een restaurant op loopafstand? Dan is de Wetterbungalow een hele goede optie. Deze vakantiewoningen staan direct aan het water en staan op een ruim opgezet recreatiepark, voorzien van alle gemakken voor jong en oud. Vanzelfsprekend bieden deze vakantiewoningen aan het water ook mogelijkheden tot het aanleggen van een (eigen) boot.

Nationaal Park De Alde Feanen

Verhuur en bemiddeling De Alde Feanen heeft diverse vakantiewoningen in Friesland in het assortiment, vaak aan het water, die midden in het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Alde Feanen liggen. Dit gebied is de ultieme vakantiedroom als u een vakantiewoning aan het water zoekt.

Nationaal Park De Alde Feanen is een waterrijk, laagveen gebied dat bekend staat om zijn grote rijkdom. qua vogels en planten. Ontstaan vanuit vroegere veenafgravingen, ligt het in het hart van waterrijke Friesland, niet ver van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Dit natuurgebied is ruim 4.000 hectare groot, heeft wel 450 soorten planten en er broeden ruim 100 soorten vogels, waaronder de zeearend. U vindt hier afwisselend petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. Dit is de ideale plek voor een vakantiewoning aan het water. U kunt hier van hartelust wandelen, fietsen, zwemmen en varen. 

Bekijk al onze vakantiewoningen