Vaderdag

Op zoek naar een echt leuk cadeau voor Vaderdag? Het weer is momenteel werkelijk fantastisch en Vaderdag staat voor de deur. U kunt natuurlijk bij uw vader langsgaan, zoals u misschien elk jaar doet. Maar wat is er nou leuker om samen als familie te ontspannen op het water. Huur daarom een sloep bij De Alde Feanen Bootverhuur en geniet samen van het prachtige natuurgebied van het Nationaal Park De Alde Feanen.

Varen zonder vaarbewijs

Weinig ervaring met het varen in een sloep? Dat is geen probleem! U hebt voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. In principe kan iedereen namelijk met onze boten varen en u krijgt van ons bovendien een duidelijke uitleg voordat u vertrekt. De Maril 570 sloep is bijvoorbeeld heel geschikt voor een uitje voor Vaderdag. Dit is een hele comfortabele sloep en er passen wel 10 mensen in. Deze sloep kunt u ook huren met een zonnedek of een verlengde dektent. Wie op Vaderdag lekker rust om zich heen wil, zou onze d’Oldmarker Elektrische Sloep eens moeten bekijken. Deze sloep is fluisterstil en er passen 6 mensen in.

Lekkers voor onderweg

Onderweg zijn er zoveel mooie eilandjes en oevers waar u aan kunt leggen. Ideaal om lekker te lunchen op één van de vele mooie plekjes in De Alde Feanen. U kunt bij ons een goed gevulde picknickmand bestellen met allerlei lekkere Friese lekkernijen. Dat is op en top genieten met uw vader.

Herinneringen maken

Tijd met de mensen die ons lief zijn, is het meest kostbare dat we als mensen hebben. Maak daarom mooie herinneringen met uw vader en leg ze ook vast. Laat met Vaderdag de prachtige natuur van De Alde Feanen het decor vormen voor onvergetelijke momenten. Dit gebied staat bekend om de prachtige flora en fauna. De rust op het water brengt zoveel ontspanning en dat is al een cadeau op zich. Als uw vader bovendien een natuurliefhebber is dan is dit natuurlijk helemaal een geweldig cadeau. Misschien spotten jullie namelijk wel een zeldzame vogel of ziet u een groep nieuwsgierige otters.

Picknickmand

Nagenieten

Na een heerlijke dag op het water kunt u natuurlijk allemaal weer naar huis gaan. Maar het kan ook fijn zijn om nog even rustig na te genieten op het terras van één van de gezellige horecagelegenheden in Eernewoude of lekker te dineren. Heeft u suggesties nodig? Wij staan voor u klaar. Reserveer uw sloep voor Vaderdag hier bij De Alde Feanen Bootverhuur en maak er samen met uw vader een heerlijke dag van om niet snel te vergeten.