Vaderdag

Op 16 juni 2024 vieren we weer Vaderdag in Nederland. Maar wat gaat u uw vader dit jaar geven? Wij weten wel een leuk vaderdagcadeautje: samen herinneringen maken op het water. Er is niets zo ontspannen als samen varen in het prachtige natuurgebied van het Nationaal Park De Alde Feanen. Huur daarom een sloep of een bootje bij De Alde Feanen Bootverhuur en geef je vader daarmee een prachtige ervaring.

Varen zonder vaarbewijs

Weinig ervaring met het varen in een sloep? Dat is geen probleem! U hebt voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. In principe kan iedereen namelijk met onze boten varen en u krijgt van ons bovendien een duidelijke uitleg voordat u vertrekt. De Maril 570 sloep is bijvoorbeeld heel geschikt voor een uitje voor Vaderdag. Dit is een hele comfortabele sloep en er passen wel 10 mensen in. Deze sloep kunt u ook huren met een zonnedek of een verlengde dektent. Wie op Vaderdag lekker rust om zich heen wil, zou onze d’Oldmarker Elektrische Sloep eens moeten bekijken. Deze sloep is fluisterstil en er passen 6 mensen in.

Lekkers voor onderweg

Onderweg zijn er zoveel mooie eilandjes en oevers waar u even aan kunt leggen. Ideaal om lekker te lunchen. U kunt bij ons een goed gevulde picknickmand bestellen met allerlei lekkere Friese lekkernijen. Dat scheelt weer gesleep met zakken met kleffe bolletjes en maakt het voor uw vader net even wat meer af.

Vaderdag is herinneringen maken

Sommige mensen vinden Vaderdag maar commercieel, maar tijd met de mensen die ons lief zijn, is het meest kostbare dat we als mensen hebben. Maak dus mooie herinneringen met uw vader in de prachtige natuur van Nationaal Park De Alde Feanen. Dit gebied staat bekend om de prachtige flora en fauna. De rust op het water brengt zoveel ontspanning en dat is al een cadeau op zich. Als uw vader bovendien een natuurliefhebber is dan is dit natuurlijk helemaal een geweldig cadeau. Misschien spotten jullie namelijk wel een zeldzame vogel of ziet u een groep nieuwsgierige otters. Als uw vader het leuk vindt om te vissen, dan kunt u bij ons ook een visbootje huren, zoals onze stalen toervisboten of de Nicki 420 en Verano 425. Ga lekker samen vroeg met uw vader op stap en kijk maar eens wat u in ons nationaal park aan de haak kunt slaan.

Picknickmand voor Vaderdag

Nagenieten

Na een heerlijke dag op het water kunt u natuurlijk allemaal weer naar huis gaan. Maar het kan ook fijn zijn om nog even rustig met uw vader na te genieten op het terras van één van de gezellige horecagelegenheden in Eernewoude of lekker te dineren. Heeft u suggesties nodig? Wij staan voor u klaar. Voor het perfecte Vaderdagcadeautje komt u dus naar De Alde Feanen Bootverhuur. Reserveer uw sloep hier en maak er samen met uw vader een heerlijke dag van om niet snel te vergeten.