Nachtvaren: De Alde Feanen bij nacht!

Nachtvaren met een sloep door de Alde Feanen!

Beleef deze spannende en onvergetelijke vaartocht van twee uur in het pikkedonker. De schipper trakteert u daarbij op lokale (spook)verhalen en andere wetenswaardigheden over de nacht. De tocht wordt elke maandagnacht gevaren in het Nationaal Park De Alde Feanen van mei tot eind september. Voor groepen is nachtvaren ook op andere dagen mogelijk.

  • Afvaart sloep: 21.30 uur.
  • Opstapplaats: De Stripe 22, 9264 TW, Earnewâld/Eernewoude
  • Prijs  € 17,50 p.p. kinderen tm 12 jaar  12,50 p.p.

Reserveer nu voor deze avontuurlijke vaartocht!
Via de mail [email protected] of 06 4437 8989

Dit kunt u verwachten: het genieten van de stilte, de mooie avondluchten en de sterrenhemel. Opgeschrikt worden door het plotseling overscheren van de zeldzame meer-vleermuis, die terloops een insect uit het water op pikt. Het ijselijke gekrijs van een uil. Of de glinstering van de ogen van een schichtige ree met zijn jong en in het riet wegduikt.

Beleef zelf deze 2 uur durende onvergetelijke nachttocht met lokale (spook)verhalen en andere wetenswaardigheden over de nacht. Deze activiteit is geïnspireerd op het Feel the Night-project van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Toch liever de Alde Feanen bij dag zien? Huur hier een sloep of bekijk een van onze andere sloeparrangementen.