Moederdag

Zoekt u nog een leuk cadeautje voor Moederdag? Wat is er leuker dan een ontspannen vaartocht met uw moeder door het prachtige natuurgebied van het Nationaal Park De Alde Feanen? Huur daarom een sloep of een bootje bij De Alde Feanen Bootverhuur en geniet samen van de rust en het mooie uitzicht.

Vaarbewijs niet nodig

Geen ervaring met het varen in een sloep? Geen probleem! Onze boten zijn makkelijk te besturen en u krijgt een duidelijke uitleg voordat u vertrekt. Onze comfortabele Maril 570 sloep is bijvoorbeeld heel geschikt voor een Moederdaguitje. Hier passen maximaal 10 mensen in en kan ook met zonnedek of een verlengde dektent worden gehuurd. Als u op Moederdag liever fluisterstil over het water gaat, moet u echt onze d’Oldmarker Elektrische Sloep hebben, hier kunt maximaal met 6 mensen in.

Picknickmand voor moederdag

Bij Moederdag hoort natuurlijk ook wat lekkers. Neem daarom een picknickmand mee om onderweg te kunnen lunchen. U kunt bij ons een goed gevulde picknickmand bestellen met allerlei lekkere Friese lekkernijen. Leg onderweg aan bij een van de vele mooie plekjes in De Alde Feanen om te genieten van een hapje en drankje. Er zijn onderweg mooie eilandjes en oevers waar u zonder problemen aan kunt leggen.

Moederdag fotoshoot

Onderweg is er van alles te zien. Het natuurgebied het Nationaal Park De Alde Feanen staat bekend om zijn de prachtige flora en fauna en de rust op het water brengt iedereen heerlijk in de ontspanning. Zo maakt u dit jaar prachtige herinneringen met uw moeder op moederdag. Vergeet niet om af en toe even foto’s te maken, want er zijn volop fotomomenten. Misschien spot u wel een zeldzame vogel of kom u oog in oog te staan met een groep nieuwsgierige otters! En mooie familiefoto’s kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Picknickmand voor moederdag

Vooral lekker genieten

Als u een heerlijke dag op het water heeft doorgebracht is het altijd fijn om nog even rustig na te genieten. Eindig de dag met een drankje op het terras van een van de gezellige horecagelegenheden in Eernewoude, en toast op een geslaagde en onvergetelijke Moederdag. Reserveer uw sloep nu alvast hier bij De Alde Feanen Bootverhuur en geniet van een heerlijke dag samen met uw moeder.