Nieuw!

Woonark Ynske

Hier staat het leven op en rond het water centraal, (her)ontdekt u het buitenleven, de natuur, de wisselende luchten en de sterren in de absolute donkerte ’s nachts.
Eén stap over de drempel en het genieten kan beginnen.

Praktische informatie en tips om u verblijf voor te bereiden

    Eigenschappen

  • Bijzonder plekje op het water
  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Laadpaal elektrische auto
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Woonark Ynske is een luxe duurzaam gerenoveerde woonark voor zes personen met volop privacy in het ‘Groene Hart’ van Friesland en alle seizoenen beschikbaar.
De woonark is goed bereikbaar per auto, heeft een parkeerplaats voor twee auto’s met laadpaal. Het pad door de grote tuin leidt u naar de loopbrug en voordeur, eenmaal binnen is er een zee van licht en volop zicht op het terras en het meer.

Binnen ademt de woonark een licht nostalgische vakantiesfeer toch heeft de tijd hier zeker niet stil gestaan.
Er is aan alle comfort gedacht om hier volop te kunnen relaxen.
In de woonkamer staan een grote eettafel, comfortabele fauteuils en een grote zitbank waarvan tv gekeken of muziek geluisterd kan worden middels de HEOS geluidsinstallatie.
Er is glasvezel en WIFI aanwezig.
De grote schuifpuien geven toegang tot het royale terras met loungebanken direct aan het water. De ruime keuken biedt alle mogelijkheden om lekker te kunnen koken.

Er zijn 3 slaapkamers waar de bedden al voor u zijn opgemaakt.
Er is een separaat toilet in de hal.
De badkamer met tweede toilet, douche en wastafel maken het verblijf ook geschikt om met vrienden en/of familie hier te verblijven.

Er is volop ruimte voor buitenactiviteiten; er kan gezwommen worden vanaf het terras maar ook vanaf de privé steiger.
De solar-douche in de tuin biedt de mogelijkheid om snel even af te spoelen na het zwemmen. Uw (gehuurde) boot kan afgemeerd worden aan de steiger.
Er is een SUP board aanwezig die u mag gebruiken (op eigen risico) om zo ook de ondiepe wateren van het Nationaal Park De Alde Feanen te kunnen verkennen.
De tuin leent zich ook voor een potje voetbal of andere spelen.
Mocht u het leuk vinden om de kleine biologische groentetuin aandacht te geven dan levert deze misschien ook wel kruiden of groenten voor uw maaltijd op.

Op het tuinterras staat een grote picknick tafel, met uitzicht op het natuurgebied de Jan Durkspolder. Een heerlijke plek voor een borrel of een eenvoudige pasta.

Eigenschappen

Aantal personen6
Slaapkamers 3
Douche 2
Bereikbaarauto en boot
LiggingWijde Ee

* Prijzen zijn inclusief wekelijkse (eind)schoonmaak en keuken-, bad- en bedlinnen.exclusief gemeentebelasting € 1,75  p.p. per nacht. Borg: 200 euro

Prijzen en beschikbaarheid

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen.
Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.

Ligging

Wat onze gasten zeggen