Nieuw!

Woonboot Ynske

Hier staat het leven op en rond het water centraal, (her)ontdekt u het buitenleven, de natuur, de wisselende luchten en de sterren in de absolute donkerte ’s nachts.
Eén stap over de drempel en het genieten kan beginnen.

Praktische informatie en tips om u verblijf voor te bereiden

    Eigenschappen

  • Bijzonder plekje op het water
  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Laadpaal elektrische auto
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Woonboot Ynske is een gerenoveerde woonark voor zes personen in het ‘Groene Hart’ van Friesland in Eernewoude. Het is een luxe, duurzame accommodatie, die het hele jaar door beschikbaar is en veel privacy biedt. De woonark is gemakkelijk bereikbaar met de auto en heeft een parkeerplaats voor twee auto’s met een oplaadpunt. U loopt door de grote tuin naar de loopbrug en de voordeur, die uitkomt op een lichte ruimte met uitzicht op het terras en het meer.

Nostalgische vakantiesfeer met moderne gemakken

De woonboot heeft een nostalgische vakantiesfeer, maar is van alle moderne gemakken voorzien om volledig te kunnen ontspannen. De woonkamer heeft een grote eettafel, comfortabele fauteuils en een grote bank met een HEOS-geluidsinstallatie voor tv of muziek. Er is glasvezel en WIFI beschikbaar. De grote schuifpuien geven toegang tot het royale terras met loungebanken direct aan het water. De ruime keuken biedt alle mogelijkheden om lekker te kunnen koken.

Er zijn drie slaapkamers waar de bedden al zijn opgemaakt. De hal heeft een apart toilet en de badkamer heeft een tweede toilet, douche en wastafel, wat het verblijf ook geschikt maakt voor vrienden en/of familie.

Er is volop ruimte voor buitenactiviteiten, zoals zwemmen vanaf het terras of de privé-steiger. De solar-douche in de tuin biedt de mogelijkheid om snel even af te spoelen na het zwemmen. Uw (gehuurde) boot kan afgemeerd worden aan de steiger. Er is een SUP-board aanwezig die u mag gebruiken om de ondiepe wateren van het Nationaal Park De Alde Feanen te verkennen (op eigen risico). De tuin leent zich ook voor een potje voetbal of andere spellen. Als u geïnteresseerd bent in tuinieren, kunt u misschien zelfs wat kruiden of groenten uit de kleine biologische groentetuin halen voor uw maaltijd.

Op het tuinterras staat een grote picknicktafel met uitzicht op het natuurgebied de Jan Durkspolder. Een heerlijke plek voor een borrel of om te genieten van een eenvoudige pasta.

Eigenschappen

Aantal personen6
Slaapkamers 3
Douche 2
Bereikbaarauto en boot
LiggingWijde Ee

* Prijzen zijn inclusief wekelijkse (eind)schoonmaak en keuken-, bad- en bedlinnen.exclusief gemeentebelasting € 1,75  p.p. per nacht. Borg: 200 euro

Prijzen en beschikbaarheid

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen.
Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.

Ligging

Wat onze gasten zeggen