Vakantiewoning ’t Protternêst

9 gemiddelde beoordeling

Vakantiehuis ’t Protternêst aan de rand van het Nationaal Park de Âlde Feanen en vlakbij Leeuwarden! (4-seizoenen)

    Eigenschappen

  • 4 seizoenen!
  • Ruime woning
  • 4 slaapkamers
  • Gratis WiFi
  • Wasmachine en droger
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

De vakantiewoning ’t Protternêst ligt in het gezellig Friese watersportdorp Warten. De woning is geschikt voor 6 personen, heeft 4 slaapkamers en is van alle gemakken voorzien. Er is een royale leefkeuken aanwezig met bar en een klein terras in voor- en achtertuin. Vakantiewoning ’t Protternêst is in 2018 gebouwd en ligt midden in het dorp Warten, een klein en gezellig watersportdorp in Friesland.

Warten

Warten telt bijna 1000 inwoners en ligt centraal in Friesland, op korte afstand van Earnewâld, Grou, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. Het dorp ligt aan een doorgaande vaarroute waar jaarlijks zo’n 12.000 pleziervaartuigen passeren. Dit geeft zomers een hele gezellige sfeer. Op 80 meter afstand van het vakantiehuis is een eetcafé met een groot terras aan het water, waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje en de langsvarende boten. Het dorp heeft een eigen bakkerij (230 meter) en een cafetaria (150 meter). 

Nationaal Park de Âlde Feanen

Warten wordt wel de poort naar het Nationaal park De Âlde Feanen genoemd.
Nationaal Park de Âlde Feanen is één van de belangrijkste natuur- en recreatiegebieden van Friesland. Nationaal Park de Âlde Feanen is vanuit Warten prima wandelend of fietsend te bereiken. Vanuit de jachthaven van Warten vertrekt zomers een zonnepont die u naar de overkant van het Prinses Margrietkanaal brengt. Van daaruit kunt u verder naar het watersportdorp Eernewoude, dat midden in het Nationaal Park ligt. Hier zijn vele (watersport)activiteiten aanwezig.

Bereikbaarheid

Warten is goed bereikbaar met de auto en bus. Met de bus neemt u vanuit Leeuwarden Lijn 22. Buiten diensttijd is er een belbus die aansluiting heeft op het NS-station. 

Vissen

Direct naast het vakantiehuis worden visboten verhuurd. Hier is de mogelijkheid om naast jullie verblijf ook te vissen en te varen in Nationaal Park de Âlde Feanen. “Vissen met Peter” heeft de beschikking over meerdere aluminium visboten waarmee u al varend de mooiste (vis)plekjes kunt ontdekken. Het vakantiehuis ’t Protternêst is de ideale basis waar u met vrienden of familie lekker kunt nagenieten van een avontuurlijke dag vissen.  Op www.vissenmetpeter.nl vindt u alle informatie over de (vis)boten verhuur.
Huisdieren in overleg mogelijk.

U kunt natuurlijk ook via de onze eigen site een visboot huren.

Wij verheugen ons op uw komst! 

Eigenschappen

Aantal personen6
Slaapkamers4
DoucheJa
LiggingWarten
Prijs per week (laagseizoen)€ 840,-
Prijs per week (hoogseizoen)€ 840,-
* Prijzen zijn exclusief € 120,- eind schoonmaak, € 30,-  reserveringskosten en gemeentebelasting € 1,50  p.p.p.n.
Huisdieren in overleg

Prijzen en beschikbaarheid

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen. Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.

Ligging

Wat onze gasten zeggen

Betrouwbaar & Stijlvol

De reservering, inchecken, etc. ging allemaal heel soepel met contact indoen nodig. Altijd bereikbaar. Het huisje zelf was top. Ruim, goed verzorgd, top ingericht met kwaliteits spullen.
Het dorp Warten was erg schattig, degelijk restaurant (Kok & de Walvis) en goed bereikbaar met een bootje voor uitstapjes naar Grou, Earnewald of een rondje door Aldefaenen. Supermarkt op 5-8 km rijden in Leeuwarden of Earnewald.

Beste de heer Lemmens,
Bedankt voor de mooie review over het huisje en de service.
Graag tot ziens!
Met vriendelijke groet,
Ulbe en team Alde Feanen Verhuur

De heer LEMMENS

Geweldig huis in een mooie omgeving.

Het is een heerlijk comfortabel huis.

Familie Staal