nieuw op de site!

Vakantiewoning De Keet

Midden in het nationaal park de Alde Feanen, uitkijkend over het afgesloten natuurmeer Izakswiid ligt dit prachtige vakantiehuis. Je bereikt jouw huis uitsluitend per boot en bent echt even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek.

    Eigenschappen

  • vrij uitzicht over natuurmeer
  • eigen haven
  • midden in nationaalpark
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Het unieke vakantiehuis De Keet ligt op een privé eiland en is uitsluitend per boot te bereiken. Je bent echt één met de natuur. De woning is zelfvoorzienend: elektra wordt opgewekt door zonnepanelen, koken doe je middels gasflessen of buiten op de BBQ en douchen met het opgevangen regenwater.

Het huis heeft een privé haven, en diverse zonneterrassen van waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang. Het Izakswiid voor het huis, dat niet toegankelijk is, zorgt ervoor dat dit uitzicht nooit verstoord wordt.

Aangezien het een off-grid woning is betekent dit dat er geen onbeperkte gas, water en licht is. Wij vragen aan onze gasten dan ook om daar rekening mee te houden.

De woonkamer is voorzien van een ruime eettafel en een gezellige zithoek met houtkachel. Daarnaast is er een heerlijke hangstoel om in te lezen of te mijmeren terwijl u geniet van de voorbij trekkende vogels of reeën.
Aan de ruime eettafel is het heerlijk tafelen of uitgebreid spelletjes spelen, die wij al voor jullie in de kast gelegd hebben.

De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak en een gasformuis. Het aanrecht met spoelbak kijkt uit over het meer zodat afwassen nog leuker wordt.

Voor heerlijke koffie staat er een nespresso apparaat klaar.

De badkamer is voorzien van douche, toilet en ruim wastafelmeubel.

Master bedroom
Een ruime slaapkamer met een 2 persoonsbed in de knusse nok van het huis.

Slaapkamer 2
Een ruime slaapkamer met drie eenpersoons bedden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Eigenschappen

Aantal personen4 tot 5
Slaapkamers2
LiggingAlde Feanen
BereikbaarAlleen met boot
Prijs per weekvanaf €
Prijzen zijn exclusief 150 eindschoonmaak en 1,75 p.p. per nacht gemeentebelasting.

Prijzen en beschikbaarheid

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen.
Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.

Ligging