Nieuw op de site !

Ruimzicht

Woonboot Ruimzicht is een schitterende woonboot voor 4 – 6 personen, gelegen in Nationaal Park de Alde Feanen. De locatie bevindt zich aan open vaarwater op 150 meter afstand van camping It Wiid in Eernewoude. Hier is het mogelijk om uw auto te parkeren op de daarvoor bedoelde parkeerplek.

Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Woonboot Ruimzicht

Behoefte aan rust en op zoek naar een woonboot in Friesland? Woonboot Ruimzicht is een schitterende woonboot voor 4 – 6 personen. Deze woonboot is gelegen in Nationaal Park de Alde Feanen aan open vaarwater, vlakbij camping It Wiid in Eernewoude.

Rust en ruimte

Woonboot Ruimzicht is gelegen aan de Geau 314 in Oudega Smallingerland, vlakbij Eernewoude. Deze prachtige woonboot is geschikt voor 4 – 6 personen en ligt in het Nationaal Park de Alde Feanen, ongeveer 20 km vanaf Leeuwarden.

De woonboot heeft een woonkamer met open keuken, vaatwasser, airco en beschikt over 3 slaapkamers. U stapt direct vanuit de woonkamer via een schuifpui op het ruime zonneterras aan het water. Rond de woonboot is er voldoende privacy en veel ruimte om lekker in de zon of schaduw een zitje te recreëren. U heeft een eigen aanlegsteiger waar u één of meerdere boten kunt aanleggen. Doordat u zo vlak bij Camping It Wiid zit, zit u dichtbij een restaurant, de mini-market en de snackbar op de camping.

Bereikbaarheid

Woonboot Ruimzicht ligt op 150 meter afstand van camping It Wiid in Eernewoude. De woonboot is met de auto bereikbaar via het campingterrein. U hebt daar een parkeerplek om uw auto te parkeren. De laatste 150 meter van de parkeerplaats naar de woonboot is lopend of per fiets bereikbaar. De woonboot is uiteraard ook over open water bereikbaar via vaarweg de Krûsdobbe.

Op pad

Woonboot Ruimzicht is de uitvalsplek voor prachtige fietstochten door het unieke Friese natuurgebied. Er is volop gelegenheid voor activiteiten zoals fietsen, zeilen, roeien, kanoën, surfen, vissen en wandelen. Er is ook een aangelegd strandje, ideaal om met kinderen te recreëren. U kunt hier een sloep of boot huren.

Alles op een rij

  • Woonkamer met open keuken, vaatwasser en airco
  • Direct vanuit woonkamer via schuifpui op het terras aan het water
  • 3 slaapkamers, 1 met een 2-persoonsbed (140 x 200 cm) en 2 stapelbedden (200 x 90 cm).
  • Elke slaapkamer heeft z’n eigen opberg/kledingkast
  • Badkamer met wastafel, douche en toilet.
  • Aanlegsteiger voor één of meerdere boten
  • Veel privacy en ruimte
  • Niet-roken
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Bereikbaarheid voor minder validen niet aan te raden.

Woonboot Ruimzicht is een fantastische vakantieplek met alle gewenste ruimte, rust en gemakken die u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Boek dus snel uw verblijf in deze prachtige woonboot in Friesland.

Eigenschappen

Aantal personen4 – 6
Slaapkamers3
Gratis WiFi
Aanlegsteiger
Zonneterras
Zonnepanelen
Niet-roken
Vaatwasser
Airco

Prijzen en beschikbaarheid

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen.
Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.

Ligging

Wat onze gasten zeggen