It Wyldlân

Uniek gelegen midden in het watersportgebied nationaal park De Alde Feanen is dit familiehuis alleen over water bereikbaar met Uw eigen(zelf gehuurde) boot.

    Eigenschappen

  • ruimte
  • vrijheid
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen.
Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.
Bij het Wyldlân moet u zelf voor een boot zorgen om bij de woning te komen!

Privacy op It Wyldlân.

Deze verbouwde woonboerderij uit 1928, It Wyldlân 3, 9001ZT te Grou, ligt direct aan de Grêft op ongeveer 4 kilometer vanaf Doarp Grou en Earnewâld. Uniek gelegen midden in het watersportgebied nationaal park De Alde Feanen is dit familiehuis alleen over water bereikbaar met Uw (zelf gehuurde) boot. U kijkt uit op het eiland de Burd waar veel paarden in vrijheid gedijen. Ruime eigen kade met 2 havens. Achter huis bent U volledig privé met een onbelemmerd vergezicht op het eiland de Wyldlannen. U heeft geen directe buren.
De begane grond heeft twee woon/eetkamers in traditionele stijl. Keuken met vaatwasser, gasoven, wasmachine. Er zijn 4 tweepersoons slaapkamers en een extra bed op de overloop. Losse kinderbedjes zijn aanwezig. Zeer geschikt voor twee gezinnen. Douche en apart  toilet. De grote schuur is beschikbaar met daarin 2 grote 8 persoons eettafels en een bar met i.o. extra koelkasten.
De rookvrije woning is geschikt bevonden voor maximaal 9 personen. Meerdere gasten kan i.o. die aan dan aan de wal overnachten. Geen huisdieren gewenst i.v.m. koeien en begrazing. TV via Digitenne,WiFi en BBQ.

Er is geen boot bij, u moet zelf een boot regelen om bij de boerderij te komen!!

Weekverhuur: aanvaarding vrijdag 16:00; oplevering vrijdag  voor 10:00

Huurprijs hoogseizoen 1650 Euro

Borg 300 Euro

Schoonmaakkosten 150 Euro

Weekendverhuur: aanvaarding Vrijdag 16:00; oplevering maandag voor 10.00 uur

Huurprijs: 1000 Euro

Borg 300 Euro

Schoonmaakkosten 150 Euro