It Wyldlân

Uniek gelegen midden in het watersportgebied nationaal park De Alde Feanen is dit familiehuis alleen over water bereikbaar met Uw (zelf gehuurde) boot.

    Eigenschappen

  • ruimte
  • vrijheid
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Privacy op It Wyldlân.

Deze verbouwde woonboerderij uit 1928, It Wyldlân 3, 9001ZT te Grou, ligt direct aan de Grêft op ongeveer 4 kilometer vanaf Doarp Grou en Earnewâld. Uniek gelegen midden in het watersportgebied nationaal park De Alde Feanen is dit familiehuis alleen over water bereikbaar met Uw (zelf gehuurde) boot. U kijkt uit op het eiland de Burd waar veel paarden in vrijheid gedijen. Ruime eigen kade met 2 havens. Achter huis bent U volledig privé met een onbelemmerd vergezicht op het eiland de Wyldlannen. U heeft geen directe buren.
De begane grond heeft twee woon/eetkamers in traditionele stijl. Keuken met vaatwasser, gasoven, wasmachine. Er zijn 4 tweepersoons slaapkamers en een extra bed op de overloop. Losse kinderbedjes zijn aanwezig. Zeer geschikt voor twee gezinnen. Douche en apart  toilet. De grote schuur is beschikbaar met daarin 2 grote 8 persoons eettafels en een bar met i.o. extra koelkasten.
De rookvrije woning is geschikt bevonden voor maximaal 9 personen. Meerdere gasten kan i.o. die aan dan aan de wal overnachten. Geen huisdieren gewenst i.v.m. koeien en begrazing. TV via Digitenne,WiFi en BBQ.

Er is geen boot bij, u moet zelf een boot regelen om bij de boerderij te komen!!

Weekverhuur: aanvaarding vrijdag 16:00; oplevering vrijdag  voor 10:00

Huurprijs hoogseizoen 1650 Euro

Borg 300 Euro

Schoonmaakkosten 150 Euro

Weekendverhuur: aanvaarding Vrijdag 16:00; oplevering maandag voor 10.00 uur

Huurprijs: 1000 Euro

Borg 300 Euro

Schoonmaakkosten 150 Euro