It Wyldlân

8 gemiddelde beoordeling

Uniek gelegen midden in het watersportgebied nationaal park De Alde Feanen is dit familiehuis alleen over water bereikbaar met met eigen of los gehuurde boot.

    Eigenschappen

  • ruimte
  • vrijheid
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Privacy, rust en ruimte op It Wyldlân.
Deze verbouwde woonboerderij uit 1928, It Wyldlân 3, 9001ZT te Grou, ligt direct aan de Grêft op ongeveer 4 kilometer vanaf ’t Doarp Grou en Earnewâld.
Uniek gelegen midden in het watersportgebied nationaal park “De Alde Feanen” is dit familiehuis alleen over water bereikbaar. U kijkt vrij uit op het eiland de Burd waar veel paarden in vrijheid gedijen.
Ruime eigen kade met 2 havens.
Achter huis bent U volledig privé met een onbelemmerd vergezicht op het eiland de Wyldlannen.
U heeft geen directe buren.
De begane grond heeft twee woon/eetkamers in traditionele stijl. Keuken met vaatwasser, gasoven, wasmachine en droger. Er zijn 4 tweepersoons slaapkamers en een extra bed op de overloop. Losse kinderbedjes zijn aanwezig.
Het huis is zeer geschikt voor twee gezinnen. Douche en apart  toilet. De grote schuur is in overleg beschikbaar met daarin 2 grote 8 persoons eettafels en een bar met extra koelkasten.
De rookvrije woning is geschikt bevonden voor maximaal 9 personen. Meerdere gasten kan i.o. die aan dan aan de wal of in een tent overnachten.
Geen huisdieren toegestaan (helaas) i.v.m. koeien en begrazing door schapen. TV via Digitenne,WiFi en BBQ Weber

Er is geen boot bij, u moet zelf een boot regelen om bij de boerderij te komen!

Weekverhuur: aanvaarding vrijdag 16:00; oplevering vrijdag  voor 10:00

Huurprijs week vanaf 1950 euro

Weekendverhuur: aanvaarding Vrijdag 16:00; oplevering maandag voor 10.00 uur

Huurprijs weekend vanaf : 1100 Euro

Borg 300 Euro

Schoonmaakkosten 150 Euro

De verbruikte energie kosten worden achteraf berekend naar verbruik.

Prijzen en beschikbaarheid

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen.
Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.
Bij het Wyldlân moet u zelf voor een boot zorgen om bij de woning te komen!
De huur is bij het Wyldlan exclusief energieverbruik.

Ligging

Wat onze gasten zeggen

Beste Ulbe,

Wij hebben een fantastische tijd gehad in ’t Wyldlan, veel gasten ontvangen en genoten van het plekje. Het huis is iets verder van vasteland, altijd rond de 20m varen, maar daardoor een geweldige rust. Prachtig uitzicht over de polder achter maar voor ook een prachtig uitzicht. Het huis zelf is ruim en heeft een indeling met een “verzorgde”, leuk ingerichte voorkant (eet- en zitkamer). We hebben daar zelfs een keer met 9 man gezeten maar deze kant kan goed gebruikt worden voor de ouders. Zelfs een TV met digitenne aansluiting is aanwezig en je kan daar heerlijk in de avond zitten als het buiten te koud is. 

De deel achter is heel functioneel. Weliswaar vol met spullen en wat rommelig, maar bij ons waren daar steeds de pubers en werd de ruimte als een jeugdhonk gebruikt. Dat maakt het huis erg geschikt voor groepen die soms ook los van elkaar kunnen verblijven. Wij dronken bijvoorbeeld koffie aan het water na het eten en de kinderen waren binnen of achter spelletjes aan het doen of aan het spelen. Je had dan weinig last van elkaar.

De keuken is erg functioneel, alles wel wat gedateerd maar alles doet het – lekker veel ijskast ruimte en een goede afwasmachine. Ook douche en WC functioneel, slaapkamers boven iets beter dan beneden maar er is door iedereen goed geslapen in huis, zowel beneden als boven. 

Ik denk dat het huis heel geschikt is voor families of groepen waar kinderen/ pubers hun eigen ruimte nodig hebben (of ouders); je kan je goed even afzonderen, er is overal wel een rustige plek; buiten zowel als binnen. De deel is echt een hele grote ruimte, multifunctioneel, maar doordat die wat rommelig is, is die moeilijk op een foto te zetten voor op de site. Ook een goed huis voor een familie weekend, je kan makkelijk een tent in de tuin zetten als er een wat grotere groep is en wij hadden zelfs mensen die een kampeersloep hadden gehuurd zodat ze voor de deur in het water konden slapen. Wij hebben vrij veel gasten ontvangen en die waren allemaal heel erg onder de indruk van het huis en het plekje. 

Hoop dat je hier wat aan hebt, een huis dat heel anders is dan de huizen die ik normaal in Eernewoude huur maar aantrekkelijk door:

  • Geschikt voor grote groepen, in het bijzonder in combinatie met kinderen als je die af en toe hun eigen ruimte wil gunnen
  • Absolute rust en geweldig uitzicht op een natuurgebied, achter tot en met de horizon geen bouwstructuren te zien
  • Het huis heeft zeer veel plekjes rond het huis om te zitten, schaduwplekjes, bomen en zelfs een grote bruikbare vuurkorf
  • Ook veel plekken om te eten; binnen vóór t/m 8 personen, in de deel wel 18 aan een lange tafel. Buiten kan zowel voor als achter een lange tafel eten
  • Tuin geschikt om spelletjes to doen – tafeltennis, badminton, frisbee etc

Hoop dat je hier wat aan hebt,

Groet fam, L

fam. L