Nieuw op de site !

Doe wel en zie niet om.

Woonboot Doe wel en zie niet om is een schitterende woonboot voor 2 volwassen , gelegen in Nationaal Park de Alde Feanen. De locatie bevindt zich aan open vaarwater en. De parkeerplaats is op 350 meter.

Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Woonboot Doe wel en zie niet om

Behoefte aan rust en op zoek naar een woonboot in Friesland? Woonboot Doe wel en zie niet om is een schitterende woonboot voor 2 volwassen. Deze woonboot is gelegen in Nationaal Park de Alde Feanen aan open vaarwater, ten aan het fietspad ten zuiden van Earnewâld.

Rust en ruimte

Woonboot Doe wel en zie niet om is gelegen aan de Geau in Oudega Smallingerland, vlakbij Eernewoude. Deze prachtige woonboot is geschikt voor 2 volwassen personen en ligt in het Nationaal Park de Alde Feanen, ongeveer 20 km vanaf Leeuwarden.

De woonboot heeft een woonkamer met open keuken, vaatwasser, airco en beschikt over 1 slaapkamer. De woonboot is sfeervol ingericht en op het gezellige achterdek is het goed vertoeven. Rond de woonboot is er voldoende privacy en veel ruimte om lekker in de zon of schaduw een zitje te recreëren. U heeft een eigen aanlegsteiger.

Bereikbaarheid

De laatste 150 meter van de parkeerplaats naar de woonboot is lopend of per fiets bereikbaar. De woonboot is uiteraard ook over open water bereikbaar via vaarweg de Krûsdobbe.

Op pad

Doe wel en zie niet om is de uitvalsplek voor prachtige fietstochten door het unieke Friese natuurgebied. Er is volop gelegenheid voor activiteiten zoals sloepvaren, fietsen, zeilen, roeien, kanoën, surfen, vissen en wandelen. U kunt hier een sloep of boot huren.

Alles op een rij

  • Woonkamer met open keuken, vaatwasser en airco
  • Direct vanuit woonkamer via schuifpui op het terras aan het water
  • 1 slaapkamers, met een 2-persoonsbed (10 x 200 cm)
  • 1 slaapkamer met een 1-persoonbed
  • Maximaal 2 personen!
  • Badkamer met wastafel, douche en toilet.
  • Aanlegsteiger voor een boot
  • Veel privacy en ruimte
  • Niet-roken
  • Huisdieren niet toegestaan

Woonboot Doe wel en zie niet om is een fantastische vakantieplek met ruimte, rust en gemakken die u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Boek dus snel uw verblijf in deze prachtige woonboot in Friesland.

Eigenschappen

Aantal personen2
Slaapkamers2
Gratis WiFi
Aanlegsteiger
Zonneterras
Niet-roken
Vaatwasser

Prijzen en beschikbaarheid

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen.
Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.

Ligging

Wat onze gasten zeggen