Nieuw!

Chalet sfeervol Eernewoude

Sfeervol Eernewoude is een comfortabele chalet voor 6 personen in hartje Friesland.
Gelegen in het Nationale park De Alde Feanen op de  camping It Wiid.

    Eigenschappen

  • Eigen aanlegsteiger
  • Open luchtzwembad
Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Deze comfortabele chalet ligt aan het water op de camping het It wiid. Deze camping kenmerkt zich door een gezellige en gemoedelijke sfeer. Op de camping is een supermarkt met een broodjesservice, snackbar, restaurant , zwembad met glijbaan en een speeltuin aanwezig. 

De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi/magnetron, koelkast en vriezer, waterkoker, koffiezetapparaat en  een nespresso apparaat. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig.

Televisie  en eigen WiFi.

C.V installatie t.b.v. verwarming en warm water.

Airconditioning 

Voel je thuis in dit heerlijke chalet. Met ruimte om te ontspannen en een omgeving om te beleven. Er is een eigen aanlegsteiger aan open vaarwater. Neem je eigen boot mee of huur een boot(maximaal 8 meter). Ontdek de nabije natuur met haar moerasbos, rietvelden, vaarten en meren met eilandjes en strandjes vanaf het water, met de fiets of wandelend.

In hartje Friesland; je stapt zo in een prachtig natuurgebied

Middenin het prachtige natuurgebied gelegen wandel je zo vanaf de camping over bruggetjes en wandelpaden door het Pettebosk. En voor de kinderen is er een natuurspeeltuin. Camping It Wiid biedt vele faciliteiten voor alle leeftijden, met een verwarmd openluchtzwembad, open zwemwater en een strandje, een supermarkt en eetcafe.

Bijkomende kosten

Schoonmaakkosten: 60 euro.
Bijdrage faciliteiten camping it Wiid: 5,25 euro p.p. per nacht.
Dit dient u bij aankomst bij het inchecken op de receptie van camping It Wiid te voldoen. (Dit is inclusief 1 kaart voor de slagboom, toeristenbelasting en zwembadkaarten voor het aantal gereserveerde personen.)
Borg 200 euro

* alle genoemde bijkomende kosten zijn verplicht

Eigenschappen

Aantal personen6
Slaapkamers3
5 sterren camping
Openluchtzwembad
Bijkomende kosten bijdrage faciliteiten camping 5,25 p.p. per nacht.

Prijzen en beschikbaarheid

Bij het reserveren van een accommodatie altijd de samenstelling van het reisgezelschap en de volledige lijst met uw gegevens invullen.
Wij nemen contact met de eigenaar op voor akkoord.

Ligging

Wat onze gasten zeggen