• Boot huren Friesland - Varen in Alde Feanen Earnewâld

Belevenis 4 – Alde Feanen; tweedaags sloeparrangement

Nationaal Park De Alde Feanen is een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Met dit arrangement geniet u van de ongerepte natuur en de gezelligheid op het water.

Direct reserveren Meer informatie aanvragen

Nationaal Park De Alde Feanen is een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Met dit arrangement geniet u van de ongerepte natuur en de gezelligheid op het water. U kunt kiezen voor onze comfortabele elektrische sloep of voor een Maril 570 sloep. Vanuit Earnewoude vertrekt u voor een prachtige vaartocht door De Alde Feanen of langs de omringende dorpen Warten, Wergea, Grou, Akkrum en De Veenhoop. Onderweg passeert u meerdere horecagelegenheden met terras aan het water. Maar u kunt er ook voor kiezen om lekker in de beschutting van het natuurgebied te blijven. Ook binnen het nationaal park is er volop gelegenheid tot aanmeren of voor anker gaan.

In overleg trekt u er de eerste of tweede dag met kano of fiets er op uit. Desgewenst kunt u er voor kiezen om twee dagen met de sloep te gaan of de sloep om te wisselen voor een polyvalk zeilboot. Na deze twee dagen bent u een prachtige ervaring rijker!

Deze belevenis omvat:

  • 1 dag Maril sloep 570 inclusief brandstof;
  • 1 dag de beschikking over een fiets of kano;
  • 1 overnachting   inclusief ontbijt;
  • Benodigde waterkaarten
2 personen 4 personen 6 personen
Hoogseizoen € 250,- € 370,- € 485,-
Laagseizoen € 225,- € 345,- € 465,-