• Zomer in Eernewoude, Friesland

Belevenis 5 – Alde Feanen op Sicht, met twee overnachtingen

In twee dagen tijd Nationaal Park De Alde Feanen plus omliggende dorpen beleven? Dit kan uitstekend met dit tweedaags arrangement!

Direct reserveren Meer informatie aanvragen

In twee dagen tijd Nationaal Park De Alde Feanen plus omliggende dorpen beleven? Dit kan uitstekend met dit tweedaags arrangement!

Vanuit Eernewoude vertrekt u met onze comfortabele Maril 570 sloep of onze elektrische sloep naar het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen. Hier krijgt u een goede indruk van de schoonheid van dit natuurgebied. Vervolgens verkent u op uw gemak het Nationaal Park vanaf het water. Aan het einde van de middag koerst u af op Hotel Ie Sicht waar u heerlijk vanaf het terras verder geniet van het uitzoekt op de Ie. Het is een aanrader om ’s avonds nog een heerlijk vaartochtje te maken om de Frsyke Lôften volop te beleven! Aansluitend geniet u van een heerlijk driegangen diner bij Hotel Ie-Sicht

Na een verkwikkende nachtrust en een uitgebreid ontbijtbuffet vervolgt u uw tocht. Uiteraard krijgt u een rijk gevulde picknickmand mee. Via de kromme Ee vaart u richting Akkrum. Onderweg is er volop gelegenheid om aan te leggen en van de lekkernijen uit de picknickmand te genieten. De route voert u via Irnsum, Grou, Wergea en Warten weer richting Eernewoude.

In alle dorpen kunt u genieten van terrasjes aan het water. Grou heeft een gezellig winkelcentrum.

Dit arrangement is zeer geschikt voor grotere groepen.

Na afloop bent u een prachtige ervaring rijker!

Deze belevenis omvat:

  • 2 aansluitende dagen de Maril sloep 570 inclusief brandstof;
  • 2 overnachtingen met ontbijt in Hotel Ie-Sicht;
  • 1 drie-gangen diner in hotel Ie-Sicht (dag 1 of dag 2)
  • Op dag twee een rijk gevulde picknickmand.
  • Benodigde waterkaarten
2 personen4 personen6 personen
Hoogseizoen€ 520,-€ 790,-€ 1.060,-
Laagseizoen€ 470,-€ 740,-€ 1.010,-