Verhuurbedrijf Alde Feanen verzorgt ook complete familiedagen in het waterrijke hart van Friesland. Kies zelf de ‘ingrediënten’ voor de dag en wij verwerken deze tot een dagprogramma. Wij werken al jaren samen met lokale horeca, outdoorbedrijven, musea en charterbedrijven voor skûtsjes, sloepen, pramen en zeilboten. Hierdoor kunnen wij altijd een arrangement op maat maken voor een perfect familieuitje in Friesland. Of u nu kiest voor een actieve of een luie dag, voor natuur en/of cultuur, de hele dag of een dagdeel, alles is bij ons mogelijk. Garantie voor een geslaagde familiedag!

Familiedag Friesland organiseren

De organisatie van een familiedag is een hele klus. Een datum plannen waarop iedereen van de familie beschikbaar is, locatie uitzoeken die geschikt is voor iedereen en dan nog beslissen wat u tijdens de familiedag wilt gaan doen. Vaak een flinke puzzel, want u wilt natuurlijk ook rekening houden met wensen, eisen of beperkingen van familieleden.

Laat die puzzel maar mooi over aan ons, want Verhuurbedrijf De Alde Feanen heeft jarenlange ervaring met de verhuur van sloepen én het organiseren van familiedagen in Eernewoude. Wij denken graag mee met alle (on)mogelijkheden voor een geslaagde familiedag in hartje Friesland. Een dagje op de Friese wateren maakt een familiedag echt uniek. De prachtige, ongerepte natuur van Nationaal Park De Alde Feanen maakt het een onvergetelijke ervaring. Bij zo’n familieuitje maakt u prachtige herinneringen met uw familie en dat is veel waard.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder!

Arrangement op maat

  • Een dagdeel sloepvaren of zeilen
  • Compleet verzorgde familiedag! (inclusief barbecue of buffet)
  • Arrangement op maat

Wil je een op-maat gemaakte familiedag of familieuitje? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen

Op maat gemaakte arrangementen voor een geslaagde familiedag Friesland

Dagdeel arrangement

U zoekt een familieuitje voor een deel van de dag, bijvoorbeeld ’s middags. Het zou er zo uit kunnen zien: ontmoet elkaar eerst op één centraal punt aan het water. Even bijpraten met koffie en gebak. (Klein)kinderen die elkaar opzoeken of bij opa en oma op schoot willen zitten. Daarna verdeeld de familie zich over enkele elektrische sloepen en vaart u heerlijk een aantal uren rond door de prachtige natuur die Nationaal Park De Alde Feanen heeft te bieden. U sluit de middag af met een gezamenlijk diner in een plaatselijk restaurant. Perfect familieuitje toch?

Actief zeilarrangement

Lekker actief doen tijdens de familiedag? Wat is er leuker dan een dagje zeilen op de Friese wateren? Start je familiedag in Friesland op een afgesproken plek. Verdeel de groep in meerdere kleinere groepjes om plaats te nemen in onze Valk zeilboten. Hijs de zeilen en vaar over de prachtige Friese wateren in Nationaal Park De Alde Feanen. Er wordt niet voor niets gezegd: “Nergens is Friesland zo mooi als vanaf het water”. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een lokaal restaurant. Een familieuitje om nooit meer te vergeten!

Sport & spel arrangement

Op zoek naar een sportief of competitief familieuitje in Friesland? En dan ook nog graag op of bij het water? Boek dan een arrangement waarbij u, naast het varen of zeilen op het water, ook op enkele unieke plekjes een sportieve of spelactiviteit doet. Of combineer een boot- met een fietstocht door de Friese natuur. Stap bijvoorbeeld in een sloep en vaar naar een Friese plaats, zoals Grou of Leeuwarden. Pak daar de fiets en maak een fietstocht terug naar Eernewoude en sluit de dag af met een lekkere barbecue bij één van de lokale horeca.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij organiseren het voor u! Neem contact op of via 06-44 37 89 89.