Bent u aan het brainstormen voor een leuk uitje voor uw personeel? Wat dacht u van een combinatie van varen, teambuilding en lekker eten? Verhuurbedrijf De Alde Feanen in Eernewoude (Friesland) heeft veel ervaring met de organisatie van de leukste bedrijfsuitjes. En bedrijfsuitjes horen leuk te zijn. Even lekker weg van de dagelijkse werkzaamheden op de zaak en op een andere manier als collega’s met elkaar verbinden. Dat is niet alleen goed voor de onderlinge relaties tussen uw personeelsleden, maar is ook goed voor uw band met uw personeel.

Sloepvaren tijdens bedrijfsuitjes

Sloepvaren met personeel is een ideaal onderdeel van een bedrijfsuitje. Het is een ontspannen en leuke activiteit die perfect is om teambuilding te bevorderen. Tijdens een sloeptocht kunnen collega’s genieten van de prachtige omgeving van Eernewoude en elkaar op een andere manier leren kennen. Sloepvaren is een goede manier om samen te ontspannen en te genieten. en daar zijn bedrijfsuitjes natuurlijk ook voor bedoeld. Dus als u op zoek bent naar een leuke en ontspannen activiteit voor uw volgende bedrijfsuitje, dan is sloepvaren in Eernewoude een uitstekende keuze. Stelt u zich maar eens voor hoe het is om op een zonnige dag lekker door Nationaal Park De Alde Feanen te varen, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Complete arrangementen bedrijfsuitjes in Friesland

Naast sloepvaren in Eernewoude, zijn de door ons georganiseerde bedrijfsuitjes met verschillende andere activiteiten combineren. Wij hebben een jarenlange samenwerking met de ondernemers in Eernewoude en omstreken, zoals plaatselijke horeca, outdoorbedrijven, musea’s,  skûtsje- en praamcharters. Daardoor kunnen wij altijd een arrangement op maat maken. U kiest de ingrediënten en wij maken het programma helemaal op maat. Dus of u nu een actief of passief programma wilt, een dagdeel of een hele dag, wij regelen het voor u.

Ideaal voor zakenrelaties

Zoekt u een leuke activiteit om te combineren met een zakelijke vergadering, overleg of netwerkgesprek? Ook dat regelen we voor. Een dagdeel is daar prima geschikt voor of maak er gezellig een hele dag van, compleet verzorgt en inclusief barbecue of buffet.

Boek dus uw bedrijfsuitje in Eernewoude!

Een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Eernewoude via Verhuurbedrijf Alde Feanen is een gegarandeerd succes. Eernewoude ligt in het hart van Friesland en is heel goed bereikbaar. U bent even met uw personeel in een hele andere wereld en u hoeft zelf niks meer te organiseren. Dus voor een leuk en gezellig bedrijfsuitje kom je naar de Alde Feanen in Eernewoude! Dan zorgen wij voor een geweldig programma, waar u nog lang met veel plezier op terug zult kijken.

Beleef het bij De Alde Feanen in Eernewoude en maak snel een afspraak via 06 44 37 89 89 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte ontvangen

Zeer mooie sloepen en heerlijk bedrijfsuitje gehad, bedankt!

5 sterren
Beoordeling door N. Amin

Ook een bedrijfsuitje organiseren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte ontvangen

Of bel: 06 44 37 89 89